YEREL
Giriş Tarihi : 24-08-2023 16:44

Elazığ Belediyesi’nin Sanayi Mahallesi’nde Gerçekleştirdiği Çocuk Eğlencesine Ailelerden Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi’nin Sanayi Mahallesi’nde Gerçekleştirdiği Çocuk Eğlencesine Ailelerden Yoğun İlgi

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla şehrin dört bir yanında hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında Sanayi Mahallesi 60.Yıl İlkokulu bahçesinde gerçekleştirdiği çocuk etkinlikleriyle miniklere unutulmaz bir eğlence yaşattı.

ÇOCUKLAR ŞİŞME OYUN PARKURU VE ANİMASYON GÖSTERİLERİYLE DOYASIYA EĞLENDİLER

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, çocukların yaz tatilini verimli geçirmeleri ve gelişimlerine katkı sunmaları amacıyla gerçekleştirdiği oyun aktiviteleri ve sosyal etkinlikler devam ediyor.

Bu kapsamda, Sanayi Mahallesi’nde gerçekleştirilen ve komşu mahalle çocuklarının da katıldığı ücretsiz çocuk etkinliklerine aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdiler. Çocuklar için güvenlik açısından her detayın düşünülerek hazırlandığı etkinlikte, minikler doyasıya eğlendiler.

ÖNCE LANGIRT OYNADILAR, ARDINDAN OYUN PARKURUNUN TADINI ÇIKARDILAR

Eğlence programına langırt oynayarak başlayan yüzlerce çocuk, sonrasında ise şişme oyun parkurundaki aktivitelerin ve çeşitli animasyonların tadını çıkardılar. Ailelerinde çocukların heyecanına ortak olduğu etkinlikte Elazığ Belediyesi tarafından özenle hazırlanan çeşitli yiyecek ve içeceklerde çocuklara ve ailelere ikram edildi.

25 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ ABDULLAHPAŞA MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapıla açıklamada yaz şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen ücretsiz çocuk etkinliklerinin her hafta farklı mahallelerde gerçekleştirildiği ve 25 Ağustos Cuma Günü Saat 18.00'da ise Abdullahpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirileceği belirtildi. Ayrıca programda çocuklar için kurulacak şişme oyun parkurunun yanı sıra aileler için açık hava sinema etkinliğinin gerçekleştirileceği ve bütün vatandaşlarımızın davetli olduğu kaydedildi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç