YEREL
Giriş Tarihi : 04-10-2023 14:52   Güncelleme : 27-12-2023 00:26

KENT-KÖY YAŞAM ALANI, VATANDAŞLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

KENT-KÖY YAŞAM ALANI, VATANDAŞLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Elazığ’ı geleceğe taşıyacak vizyon yatırımlardan biri olan Kent-Köy Yaşam Alanı, şehre yeni bir kimlik kazandırdı. Kent yaşamıyla köy yaşamının hayat bulduğu Kent-Köy Yaşam Alanı, yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği şehrin cazibe merkezlerinden biri oldu.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi kapsamında şehre kazandırılan ve Çaydaçıra Mahallesi’nin değerine değer katan Kent-Köy Yaşam Alanı, özellikle yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği yaşam alanı kimliği ile hizmet vermeye devam ediyor.

zbahis giriş

KENT-KÖY YAŞAM ALANI’NDA ÇOCUKLAR DOĞAL YAŞAMLA BULUŞUYOR

Bünyesindeki; köy çeşmesi, su kuyusu, yel değirmeni, su değirmeni, küçük ölçekli kümes ve fide serası ile kent yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen ziyaretçilerine köy hayatını yaşatırken, 465 metre uzunluğunda gezinti yolu, 780 metre uzunluğunda koşu parkuru, 795 metre uzunluğunda bisiklet yolu, köprü, iskeleler, mescit ve oturma üniteleri ile misafirlerine; yürüyüş, spor, fitness ve piknik yapma imkanı sunuyor. Özellikle şehrin merkezinde çocukların doğayla ve doğal yaşamla buluştuğu Kent-Köy Yaşam Alanı, Elazığ’ı geleceğe taşıyacak vizyon yatırımlardan biri oldu.

KENT-KÖY YAŞAM ALANI ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDAN GELEN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

Çaydaçıra Mahallesi’ni cazibe merkezi haline getiren Kent-Köy Yaşam Alanı, yaz aylarında şehrin dört bir yanından gelen misafirlerini ağırlayarak, kaliteli sosyal yaşam alanında vakit geçirmelerini sağlıyor. Ayrıca yeşille ve doğa ile iç içe olmanın ayrıcalığının yaşandığı Kent-Köy Yaşam Alanı, vatandaşların uzun yıllar kullanabileceği kalıcı eserlerden biri olurken vatandaşlar, Elazığ’a böyle önemli bir yatırımı kazandıran Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyor.

 “ELAZIĞ BELEDİYESİ, ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDİYOR”

Elazığ Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları, yeşiller içerisinde bir Elazığ hedefiyle çıktığı yolda gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımlarla aziz şehrimiz Elazığ’ı geleceğe taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda gönül, hizmet ve eser belediyeciliği ilkesi ile şehrin nefes alacağı sosyal donatı alanları, parklar, çocuk oyun alanları ve yeni yaşam alanlarını hayata geçiren Elazığ Belediyesi, vatandaşların uzun yıllar kullanabileceği kalıcı eserlere yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Bu yatırımlardan biri de, Çaydaçıra Mahallemizin değerine değer katan Kent-Köy Yaşam Alanı oldu. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, şehrin merkezinde doğayla buluşturduğumuz, onlara doğal yaşamı tanıma ve yaşama olanağı kazandırdığımız, vatandaşlarımızın kaliteli ve konforlu zaman geçirdiği Kent-Köy Yaşam Alanı, yaz aylarında yoğun olarak tercih edilen sosyal yaşam alanlarının başında geldi.

Elazığ Belediyesi olarak mahalle ayrımı gözetmeden, şehrimizin her köşesine yatırım yapmaya devam ediyor, insanı merkeze alan bir belediyecilik anlayışıyla da kıymetli hemşehrilerimizin hak ettiği vizyon projelerimizi yatırımlara dönüştürmeye devam ediyoruz.” denildi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç