SPOR
Giriş Tarihi : 02-04-2023 17:10

ES Elazığspor bir türlü kazanamıyor

ES Elazığspor bir türlü kazanamıyor

Stat: Doğukent Hıdır Bilek

Hakemler: Metehan Alpat, Mehmet Gökhan Ceylan, Feyzullan Çimen

ES Elazığspor: Hakan (Yiğit Dk,61), Doğukan, Yiğitcan, Salih (Zeki Dk.71), Mesut, Fatih (İzzet Dk.71), Çağrı Yağız, Yağızcan, Emre, Mert Efe, Hakan Bozkurt (Tugay Dk.85)

Edirnespor: Yunus Emre, İhsan Uğur, Ahmet (Atakan Dk.61, Engin Berk, Yasin (Erkan Dk.82), Alperen, İsmail, Emirhan, Oğuzhan, Ataberk (Enes Dk 64), Murat (Gencay Dk. 46)

Goller: Atakan (Dk. 78) Gencay (Dk.90+6)

Sarı Kart: Çağrı Yağız, Emre, Salih (ES Elazığspor) Yasin, Ahmet, Yunus Emre (Edirnespor)

3. Lig 1. Grupta mücadele veren Entegre Solar Elazığspor ligin 26. Haftasında sahasında Edirnespor’u konuk etti. Seyircisinden mahrum olan ES Elazığspor rakibi karşısında etkisiz bir oyun sergiledi.

Karşılaşmaya etkili başlayan ve ilk yarıda topa büyük ölçüde sahip olan Entegre Solar Elazığspor rakip kalede gol aradı. Konuk Edirnespor da ani geliştirdiği ataklar ile gol aramanın çabasında oldu. İlk yarıda her iki takımında oyun düşüncesi gol getirmeyince takımlar soyunma odasına golsüz beraberlik ile gittiler.0-0

İKİNCİ YARI

Karşılaşmanın ikinci yarısında ES Elazığspor karşısında oyunu dengeleyen ve daha etkili ataklar geliştiren Edirnespor rakip kalede gol aramaya başladı. Karşılaşmanın 78. Dakikasında gelişen Edirnespor atağında topla buluşan Atakan düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu.0-1 Karşılaşmanın 90+6. Dakikasında gelişen Edirnespor atağında Gencay takımının 2. Golünü attı.  Maçın kalan bölümünde iki takımın çabası sonuç vermeyince karşılaşma 2-0 Edirnespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

AdminAdmin