YEREL
Giriş Tarihi : 01-11-2023 14:28

STANDIMIZ DOLDU TAŞTI

STANDIMIZ DOLDU TAŞTI

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, geçtiğimiz gün sona eren Elazığ Tanıtım Günleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Alan, Elazığ TSO Standında yaşanan yoğunluğunun mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Doğru yolda ilerlediğimizi yeniden idrak ettik.

Başkan Alan, “Bizler Elazığ TSO Ailesi olarak Yenikapı’ya çok güçlü gittik. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası; Yönetim Kurulu, Meclisi ve profesyonelleriyle Yenikapı’da 4 gün boyunca hemşehrileriyle buluştu. Faaliyetlerimizi, Elazığ İş Dünyası için gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ve projeleri kendilerine aktardık. İstanbul’da ikamet eden güçlü iş insanlarımız ile Elazığ’daki yatırım avantajlarımızdan bahsettik. Ayrıca, ne iş insanı, ne de odamız üyesi olan, Elazığ’lı kimliğiyle standımıza gelip Elazığ için çabalarımızı takdir ederek, teşekkürlerini ileten hemşehrilerim bizlere doğru yolda olduğumuzu tekrar idrak ettirdi. Bütün varlığımızla Elazığ’ımız için çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Paydaşlarımızın hepsine özellikle teşekkür ediyorum.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Öncelikle Yenikapı’da küçük bir Elazığ oluşmasına öncülük eden ve bütün kurumlarımızı, Üyelerimizi, esnafımızı bir araya getiremizde öncülük eden ELFED’e teşekkür ediyoruz. Çok başarılı bir etkinlik oldu. Bir yanda Cumhuriyetimizin 100. Yılı, diğer yanda İsrail’in Gazze’deki insanlık dışı saldırıları. Bir yanımız hüzün dolu, bir yanımız sevinçliydi. Ancak herşeye rağmen hemşehrilerimizle İstanbul’da bir arada olmak bizleri çok memnun etti. Tanıtım Günleri’nin çok öncesinde Valimiz Sn.Dr.Ömer Toraman Başkanlığı’nda, Belediye Başkanımız Sn.Şahin Şerifoğulları’nın katılımları ileçok defa bir araya gelerek Elazığ Tanıtım Günlerimiz özelinde istişarelerde bulunduk. Ben bu vesile ile Elazığ’ın tanıtımını önemseyen ve destek veren Başka Valimiz Sn.Dr.Ömer Toraman, Belediye Başkanımız Sn. Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörümüz Sn.Prof.Dr.Fahrettin Göktaş, ELFED Genel Başkanı Sn.Kazım Gökhan Elgin, ELFED Onursal Başkanı Sn.Faik İçmeli ve bütün yetkililerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç