YEREL
Giriş Tarihi : 10-03-2024 23:44

Başkan Adayı Septioğlu: Elazığ, Hak Ettiği Değişimi Yeniden Refah’la Yaşayacak

Başkan Adayı Septioğlu: Elazığ, Hak Ettiği Değişimi Yeniden Refah’la Yaşayacak

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Sanayi Sitesi Esnafı ve Ehlibeyt Cemevi’ni ziyaret etti. Sorun ve talepleri dinleyen Septioğlu, seçilmeleri halinde israftan uzak adil bir yönetim anlayışıyla sizlere hizmet edeceklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarına Sanayi Sitesi esnafı ile devam etti.

Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, sorun ve talepleri dinleyerek destek istedi.

 

 

Sanayi esnafı ziyaretinde değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ’ın her şeyden önce huzura ihtiyacı olduğunu söyledi.

Septioğlu, Elazığ’ın 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Çatısı altında birleşeceğine inançlarının tam olduğunu belirterek: bizler de adil bir hizmet anlayışıyla hak ve adalet çizgisinden şaşmadan, israftan uzak adil bir yönetim anlayışıyla sizlere hizmet edeceğiz.” Dedi. Septioğlu, “Cenabı hak adil, dürüst, helalından, imanla yaşamayı nasip eylesin. Refah içinde, huzur içinde. Gençlerimizin huzuru kalmadı, insanımızın evde huzuru kalmadı. Yani bu bizim soğan ekmek yediğimiz zaman bundan huzurluyduk. Bizim çocukluğumuzu daha yokluktu ama büyük bir varlıktı şimdi bakıyorsunuz zaten her taraf bitmiş. İş yok, eskiden giderdik bir iş yapan adam bir sene rahat geçinirdi” dedi.

 

 

Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu daha sonra Elazığ Ehlibeyt Cemevini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşları dinleyen ve gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Adayı Septioğlu. “Yeniden Refah Partisi olarak şehrimizin sorunlarını çözmeye talibiz. 31 Mart’ta sizlerden alacağımız destekle sorunlarımızı bir bir çözüme ulaştıracağız” diye konuştu.

 

 

AdminAdmin