YEREL
Giriş Tarihi : 08-04-2024 13:52

İş insanı Demirci: Bayramlar toplumsal dayanışmadır

İş insanı Demirci: Bayramlar toplumsal dayanışmadır

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ramazan ayını bitirmenin burukluğu Ramazan Bayramını karşılamanın ise mutluluğunu yaşadığımız kutlu günümüzde bir mesaj yayımlayan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci; “Sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı bu mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

“MÜSTESNA GÜNLERİMİZİ HER ZAMAN İDRAK ETMELİYİZ”

İş İnsanı Demirci; “Toplumsal dayanışma ve birliğimizin temel taşlarından olan bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğundan, hepimiz için büyük anlam taşımaktadır. Ramazan Bayramı’nın manevi iklimi de, sevgi ve saygı bağlarımızı güçlendirir, atalarımızdan bize miras kalan üstün değerlerimizi ebedi kılar. İslam alemini saran bu kutlu günleri gönüllerin kazanıldığı, dostluk ve muhabbet duygularının geliştiği müstesna günlerimizi her zaman idrak etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

“KARDEŞLİK DUYGULARIMIZI GELİŞTİRMEK İÇİN DAHA ÇOK ÇABA GÖSTERMELİYİZ”

Aynı dinin, aynı inancın neşesinde insanları birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran ilahi bir armağan olan bayramlarda, iyiliklere ve güzelliklere yönelmeli, yardımlaşma ve dayanışmanın önemini hatırlayarak, ihtiyaç içinde bulunanlara yardım eli uzatılması gerektiğini vurgulayan İş İnsanı Demirci; “Dayanışma gibi yüce bir duygunun tezahür ettiği bu kutsal günlerde, bizleri bir arada tutan değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

Bu özel günlerde başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayalım” dedi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç