YEREL
Giriş Tarihi : 23-10-2023 14:04

FÜ’de Öğrencilere Destek Olmak Amacıyla Hayır Kermesi Açıldı

FÜ’de Öğrencilere Destek Olmak Amacıyla Hayır Kermesi Açıldı

Fırat Üniversitesi’nde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek olmak amacıyla kermes açıldı

Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek olmak amacıyla hayır kermesi açıldı. Fırat Üniversitesi Rektörlük Kampüsü’nde açılan kermesten elde edilecek gelir, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek olmak için aktarılacak.

Kermesin açılışına Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, Üniversitemiz Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Göktaş, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ın Eşi Neşe Toraman, Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’in Eşi Tülay Keleş, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay’ın Eşi Öznur Atay, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Eşi Arzu Şerifoğulları, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel’in Eşi Ayşen Karayel, İl Müftüsü İrfan Üstündağ’ın Eşi Zuhal Üstündağ, Üniversite yöneticileri, akademisyenler, kadınlar kolu üyeleri ve öğrenciler katıldı.

 

 

Yoğun katılımın yaşandığı hayır kermesiyle ilgili açıklama yapan Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Göktaş, “Öncelikle kermesin düzenlene bilmesi için günlerdir yoğun uğraş veren Kadınlar Kolumuzun tüm üyelerine ve üniversite yönetimimize teşekkür ederim. Üniversitemizde maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize bir nebzede olsa destek olabilmek için kermes düzenlemek istedik. Buradan elde edeceğimiz gelirle; Üniversitemizdeki maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize yardımcı olacağız. Fırat Üniversitesi Kadın Kolları olarak Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimize anne şefkatiyle yaklaşmaya gayret ediyor ve her fırsatta öğrencilerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Ailelerinin bizlere emanet ettiği öğrencilerimize belki anneleri gibi olamasak da anne şefkati göstermek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bizim dinimizde, kültürümüzde yardımlaşmanın oldukça önemli bir yeri var. Elazığ misafirperverliğiyle bilinen bir şehir. Şehrimizde misafir olan öğrencilerimize destek olmayı sürdürmeliyiz” diyerek kermese katılım sağlayan il yöneticilerinin eşlerine de ayrıca teşekkür etti.

 

 

Kermes 24 Ekim Salı günü de rektörlük kampüsünde açık olacak.

 

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç