YEREL
Giriş Tarihi : 03-11-2023 13:10

Özel Gereksinimli Bireyler, Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'nı Ziyaret Ettiler

Özel Gereksinimli Bireyler, Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'nı Ziyaret Ettiler

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, özel konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Her gün bir başka yazar ve şairin, imza ve söyleşi programı gerçekleştirdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı'na, Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel bireyler ve hocaları tarafından anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilen fuara, özel gereksinimli bireyler, hocalarıyla birlikte katılarak keyifli vakit geçirdiler.

Kitapların bulunduğu stantları dikkatle gezen çocuklar merak ettikleri bütün kitapları detaylıca inceleyerek farklı bir etkinlik ve anı yaşamış oldular.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERİN AİLELERİNDEN TEŞEKKÜR

Çocuklarının binlerce kitap ve yüzlerce yayınevinin yer aldığı Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı gezerek keyifli vakit geçirdiğini ifade eden aileler, sosyal hayata katkı sunan bu etkinliğin Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatlarıyla gerçekleştirildiğini ve çocuklarına daima destek sunulduğunu kaydettiler. Özel gereksinimli bireylerin bakımından eğitimine her konuda Başkan Şerifoğulları’nın imkan oluşturduğunu, destek olduğunu ifade eden aileler, hem Başkan Şerifoğulları’na hem de Engelsiz Yaşam Merkezi’nde çalışan eğitimcilere teşekkür ettiler.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç