YEREL
Giriş Tarihi : 04-08-2023 15:34

Başkan Şerifoğulları, Esnaf ve Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Başkan Şerifoğulları, Esnaf ve Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Gönül Belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hürriyet Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek taleplerini dinledi ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, İNSANI MERKEZE ALAN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI SÜRDÜRÜYOR

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla buluşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bir yandan şehre vizyon kazandıran yatırımları hayata geçiriyor, bir yandan da hizmete sunduğu projeleri vatandaşlara anlatarak, insanı merkeze alan belediyecilik anlayışını sürdürüyor.

Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları, Hürriyet Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın da eşlik ettiği Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’a değer katan yatırımları anlatıp, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ELAZIĞ’I, HEP BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ”

Elazığ’ı, vatandaşlarla birlikte inşa etmeye devam ettiklerini vurgulayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Elazığ’ımıza dair söylenecek her sözün, atılacak her adımın arkasında hemşehrilerimizin yer almasını istiyoruz. Bulduğumuz her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek, birlikte sorunları ve talepleri yerinde tespit edip, çözüm yollarını birlikte istişare ediyor, Elazığ’ımızı ve şehrimizin geleceğini hep beraber inşa ediyoruz. Attığımız ve atacağımız her adımla şehrimizin bugününe ve yarınlarına değer katmayı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda ve elbette hemşehrilerimizin desteğiyle, daha çok üreterek, Elazığ’ımızı daha iyi noktalara taşıyacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Bu kapsamda Hürriyet Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bizleri ilgiyle karşılayan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza, her zaman yanımızda olan ve destekleriyle gücümüze güç katan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

ESNAF VE VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Başkan Şerifoğulları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar ise her fırsatta kendileri ile bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç