YEREL
Giriş Tarihi : 03-11-2023 15:39   Güncelleme : 03-11-2023 15:41

REKTÖR PROF. DR. GÖKTAŞ AKADEMİSYENLERE TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ

REKTÖR PROF. DR. GÖKTAŞ AKADEMİSYENLERE TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, son bir yıl içerisinde kurum dışı fonlardan proje alma başarısı gösteren akademisyenlere teşekkür belgesi takdim etti.

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, TÜBİTAK, TÜSEB ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı gibi ulusal kurum ve kuruluşların yanı sıra Çin, Kore ve AB ülkeleri gibi uluslararası desteklerden kabul alan proje yürütücüleri, üniversite-sanayi işbirliği ile kamu-üniversite proje yürütücüleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Fırat Üniversitesi’nin Araştırma Üniversiteleri arasında yer almasında kurum dışı projelerin çok büyük öneme sahip olduğunu belirterek, son bir sene içerisinde gösterdikleri yüksek performans ile bu başarıyı gösteren akademisyenleri kutladı.

Her geçen yıl kurum dışı proje sayısının, projesi kabul edilen birim sayısının ve fon alınan kurum sayısının arttığına vurgu yapan Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ, ilerleyen dönemde hedeflerinin uluslararası proje sayısının ve alınan bütçe miktarının artırılması olduğunu ifade etti.

Konuşmanın ardından belge takdim törenine geçildi. 

2023 yılı içerisinde kurum dışı araştırma projelerinde göstermiş oldukları üstün başarı ve Üniversitemizin bilimsel gelişimine katkılarından dolayı 114 akademisyene teşekkür belgeleri Rektör Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ tarafından takdim edildi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç