YEREL
Giriş Tarihi : 19-03-2024 18:37

Başkan Şerifoğulları; Elazığ’ımızı Kıymetli Yatırımlarla Buluşturmaya Devam Edeceğiz

Başkan Şerifoğulları; Elazığ’ımızı Kıymetli Yatırımlarla Buluşturmaya Devam Edeceğiz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdari Seçimleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında programlarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, teşkilat üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ziyaretlerini sürdürdü.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET ETTİ

Başkan Şerifoğulları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü programları kapsamında düzenlenen çelenk sunma törenine katılarak Garnizon Şehitliği, Harput Şehitliği, İcadiye Şehitliği’ni ziyaret etti.

 

 

Şehit aileleri ile de bir araya gelen Şerifoğulları; “Bu şanlı günü, bu güzel vatanı bizlere hediye eden kahraman ecdadımızı saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyorum.” ifadesinde bulundu.

 

 

KURUM ZİYARETLERİ DEVAM ETTİ

Şahin Şerifoğulları, Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 12. Sondaj Şube Müdürlüğü'nü ve Makine İkmal Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kurum çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

 

Şerifoğulları ve beraberindeki heyet ardından, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Elazığ Havalimanı’nda kurum çalışanları ile bir araya geldi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİT KILIÇ’IN AİLESİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Şerifoğulları, 23 Şubat 2008 tarihinde Kuzey Irak’ta şehit olan Piyade Binbaşı Zafer Kılıç’ın doğum gününde ailesini ziyaret etti. Başta Şehit Kılıç ve bütün şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunduğu ziyarette Başkan Şerifoğulları, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BULUŞTU

Şahin Şerifoğulları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen iftar programında, şehit aileleri ve gazilerle buluştu.

Şehit aileleri ve gazilerin taleplerini dinleyen Şerifoğulları; “Aziz şehitlerimizin emanetlerine ve hatıralarına her zaman sahip çıkıyor, şehadet için yola çıkan kahramanlığın sönmeyen meşalesi gazilerimizi unutmuyoruz. Şehitlerimizin ruhu şâd, mekânı cennet olsun.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, AKSARAY MAHALLESİ’NDE

Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi Hilal Cami'sinde teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Ardından, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'nın kurmuş olduğu stantda mahalle sakinlerine ikramda bulundu, talepleri dinledi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ KIĞILILAR EĞİTİM-KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet ardından, Elazığ Kığılılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cengiz Ögüç ve vatandaşlarla buluştu.

Başkan Şerifoğulları, 5 yıllık görev süresinde Elazığ’a kazandırdığı yatırımları ve yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlattı, talepleri dinledi ve destek istedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ELAZIĞ’IMIZI KIYMETLİ YATIRIMLARLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyarette açıklamalarda bulunan Şahin Şerifoğulları; “Bizler, 5 yıl boyunca mesai mefhumu gözetmeden deprem felaketleri ve pandemiye rağmen çok kıymetli eserler kazandırdık. Meydanlardan otoparklara, fuar ve kongre merkezinden otobüs terminaline, tarihi çarşılarımızda sokak sağlıklaştırma çalışmalarından yeni yaşam alanlarına, engelli vatandaşlarımız için gerçekleştirdiğimiz yatırımlardan Harput’umuzda hayata geçirdiğimiz projelere, kentsel dönüşüm çalışmalarına kadar her alanda, şehrimizin her noktasında eser belediyeciliği gerçekleştirdik. Vadettiğimiz projeler dışında da ihtiyaçlara yönelik projeler üreterek hayata geçirdik. Mahalle kültürünün yaşatılması adına Aksaray Mahallesi’ne afet konutlarının inşa edilmesini istedik. Deprem konutları, Güney Çevre Yolu'nun üst tarafında yükseldi. 6 Şubat depremlerinin ardından da Aksaray ve Hicret Mahallelerimizde mutlaka afet konutlarının yapılması ve bu konutlardan öncelikle Aksaray Mahallesi’nde ikamet eden hemşehrilerimizin faydalanması noktasında Sayın Bakanımıza taleplerimizi ilettik. Çok şükür 400 konutun ihalesi yapıldı ve 900 konuta kadar da ihale gerçekleştirilecek. Böylece depreme dayanıklı bu konutlar, hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. Doğal gazın Aksaray Mahallemizde kullanılması için çalışma yapacağımızı söylemiştik ve çalışmalarımızın ardından Allah’a hamdolsun yolumuzu açtıktan sonra doğal gaz mahallemizin birçok bölgesinde kullanılmaya başlandı. Kalan kısımlar için ise de Aksaray Mahallesi’nde doğal gazı kullanmayan hiçbir konutun kalmayacağını ifade etmek isterim. Mahallemizdeki camimizin yardım talebi doğrultusunda giderlerin yarısını da ben kendim karşılayacağım. Göreve geldiğimiz günden itibaren Aksaray, Hicret, Sürsürü, Ulukent, Doğukent gibi mahallelerimizi hiçbir zaman ihmal etmedik. Eksiklerin giderilmesi noktasında öncü olduk. Yılların sorunu olan Şorşor Deresi'nin birinci etabı çalışmaları bizim dönemimize nasip oldu. Diğer etap için çalışmalar da bu dönem gerçekleşecek ve yeni yaşam alanı ile burayı bölgemize kazandıracağız. 2024-2029 yılları arasında da hemşehrilerimizin refahı için çalışmalarımız sürecek. Ulaşımdan istihdama, çevre ve şehircilikten, aile, kadın ve çocuğa, gençlik ve spordan, kentsel ve yerinde dönüşüme kültür ve sanata kadar her alanda Elazığ’ımızı kıymetli yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz. Sayın vekillerimiz hep bizlerin yanında oldu ve bizler de sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadık ve hep yanınızda olacağız. İlk günkü aşkla gece gündüz çalışacağımıza söz veriyoruz. Aksaray için diğer bütün mahallelerimiz için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI; “ŞAHİN BAŞKAN, ELAZIĞ VİZYONU KAPSAMINDA ÇOK KIYMETLİ PROJELERİ YATIRIMA ÇEVİRECEK”

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı da “Şahin Başkanımız 31 Mart akşamı hem Aksaray’ın hem de diğer 42 mahallemizin yoğun desteği ile yeniden Belediye Başkanı olacaktır. Bundan şüphemiz yok. Aksaray Mahallemizin Şahin Başkanımıza sonuna kadar destek vereceğini biliyorum. Belediye Başkanımız verdiği sözleri tutan nadir Belediye Başkanlarından bir tanesidir. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu verdiği sözlerin sadece %13’ünü tutabildi. Ankara’da Mansur Yavaş verdiği sözlerin sadece %10’unu tutabildi. Ancak Elazığ’da Şahin Şerifoğulları verdiği sözlerin neredeyse tamamını yerine getirirken şehrimize 116 proje kazandırdı. Şahin Başkan, Elazığ’da ayrım yapmadan hizmet etti. Yeni dönemde de Elazığ Vizyonu kapsamında çok kıymetli projeleri yatırıma çevirecek.” diye konuştu.

 

AdminAdmin