YEREL
Giriş Tarihi : 09-03-2024 21:18

Yeniden Refah Partisi Maden SKM Açıldı

Yeniden Refah Partisi Maden SKM Açıldı

Yeniden Refah Partisi’nin Maden Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

Yeniden Refah Partisi Maden Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen program ile açıldı.

 

 

SKM açılışında konuşan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Volkan Çevik, “Necmettin Erbakan hocamızın yarıda bıraktığı işi tamlamaya geldik.” Dedi.

 

 

Yeniden Refah Partisi İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hanefi Çevik, 1994 yılında yerel yönetimlerde yaşadıkları başarıyı 31 Mart’ta da göstereceklerini ifade etti.

 

 

Madenlilere seslenen Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, “31 Mart’ta yapılacak seçim partilerin değil zihniyetlerin seçimidir.” Dedi. İl Başkanı Ateş, “Yeniden Refah iktidarında kamu kaynakları israf edilmediği gibi Maden Ocaklarını da Devlet işletecek ve kazanç bütçeye aktarılacak. Yerinde işletilecek ve Maden eskiden olduğu gibi canlı, gelişmiş yaşanabilir hale gelecek Allah’ın izni ile. Değerli Madenli kardeşlerim işte bu anlayışın hakim olması için karşınızdayız. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler aslında partilerin değil zihniyetlerin seçimidir. Bizler şaibesiz bir yönetim, halka hizmeti ibadet sayan bir yönetim, tek kurşunun hesabını veren bir yönetim, kaynakları savurmadan yandaşlara peşkeş çekmeden kullanan bir yönetim için karşınızdayız” dedi.

 

 

Maden Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Maden Belediye Başkan Adayı Orhan Yavuz; “Biz buradayız, Yarın Maden için daha iyi olacak, istihdam sorunu kalmayacak” diyerek Madenlilerden destek istedi.    Başkan Adayı Yavuz, “ Allah’ın izniyle 31 Mart’ta sizler, bizi de tanıyorsunuz onları da tanıyorsunuz. Orhan Yavuz inanmadığı hiçbir şeyi söylemez. Çünkü insanları aldatmak, insanları kandırmak, insanlara umut vermek en büyük kul hakkıdır. Benim geçen dönemde yardımcı olmamız gerekip de yardımcı olamadığımız hemşehrilerimiz var, kardeşlerimiz var, gönül koymuşlar biliyorum. Ben yine söylüyorum geçen dönem 30- 34 kişi aldım. Rabbim nasip ederse bir sonraki dönem yine Belediye gittikçe güçleniyor, kasası güçleniyor hizmet yapmaya bundan sonra koşarak devam edeceğiz. Maden ölü bir mevtaydı. Biz kaldırdık, oturdu ve şimdi ikinci dönemde koşmaya başlayacak. Biz buradayız yarın Maden için daha iyi olacak, istihdam sorunu kalmayacak. Biz diğer arkadaşlarımıza da yine bu seçimin birlik, beraberlik, kardeşlik içinde geçmesi için temenni de bulunuyorum. Biz Madenlileriz seçimde ayrı olabiliriz, cenazelerde biriz, düğünlerde biriz, taziyelerde biriz. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Maden’e 31 Mart’ta Allah’ın izni ile yeniden damgamızı vuracağız, bu memlekete hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

AdminAdmin