YEREL
Giriş Tarihi : 10-07-2023 17:54

Doğan’dan Toraman’a ziyaret

Doğan’dan Toraman’a ziyaret

Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan ve gazetemiz imtiyaz sahibi Mustafa Doğan, Elazığ Şoförler Cemiyeti Başkanı Şevket Toraman’ı ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Şevket Toraman, şoförler cemiyetinin gerçekleştirdiği çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan, “Bugün kıymetli arkadaşım, dostum ve Elazığ Şoförler Cemiyeti Başkanı Şevket Toraman’ı ziyaret ettim. İlk öncelikle şunu belirtmeliyim ki; şoför esnafı toplumumuzun en önemli parçasıdır. Değerli Başkanımız, şehrimizde şoförlük mesleğini icra eden tüm şoför esnaflarımızın her zaman yanında yer almıştır. Şoför esnaflarımızın sorun, talep ve önerilerinin çözümü yönünde uzun yıllardır büyük emek ve uğraşlar vermektedir. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı değerli başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Elazığ Şoförler Cemiyeti Başkanı Şevket Toraman ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Basın milletin müşterek sesidir. Şehrimizin gelişimi ve değişimi adına yapılan tüm çalışmalarda yerel basınımız çok önemli bir yere sahiptir. Harput Gazetemizde yerel basınımızın çok önemli bir parçasıdır. Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve Harput Gazetesi imtiyaz sahibi Sayın Mustafa Doğan ve çalışma arkadaşları şehrimizin sorunlarının kamuoyunda yer alması ve çözümü noktasında önemli görevler üstlenmektedirler. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyor, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç