YEREL
Giriş Tarihi : 29-02-2024 19:55

YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Septioğlu’nun Ziyaretleri

YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Septioğlu’nun Ziyaretleri

Yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesi temaslarına devam eden Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu kurum müdürlükleri, dernekler ve vatandaşları ziyaret etti. Septioğlu Elâzığ ve Türkiye inşası için çalışacaklarını söyledi.

Yerel Seçimlere sayısı günler kala Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, ziyaretlerine devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerini sürdürürken sorun ve talepleri dinleyip Belediye Başkanı seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatarak destek istiyor.

 

 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu,  Elazığ Palu Gökdereliler Derneği’ni ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

 

 

Hiçbir zaman hizmetten kaçmadığını söyleyen Septioğlu, Belediye Başkanı seçilmesi halinde aynı şekilde devam edeceğini ifade etti. Septioğlu, “Hiçbir zaman hizmetten kaçmadık, elimizden gelen ne varsa esirgemedik. Babadan böyle gördük, babamın odası nasılda benim meclisteki odamda öyleydi ben hiçbir şekilde bozmadım burada da Allah nasip ederse aynı şekilde olacaktır. Rahatsızlık değil şeref verirsiniz, hiçbir rahatsızlık yok. Geldiğiniz zaman eğer kendi yeriniz gibi giremiyorsanız bu benim ayıbımdır hepiniz başımız üzerine gelmiş olursunuz elimizden ne geliyorsa biliyorsunuz esirgemeyiz, sebep olmaya çalışırız. İnşallah Elazığ’ımıza hep birlikte her tarafına en güzel şekilde hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. İnşallah bu hizmetlerde de bir imzamız olur” dedi.

 

 

Septioğlu’nun bir sonraki durağı Heylanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Burada sorun ve talepler dinlendi.

 

 

Belediye Başkan Adayı Septioğlu, Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner ve Kurum çalışanları ile de bir araya geldi.

 

 

Septioğlu burada müdürlüğün yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili bilgi alarak istişarelerde bulundu.

 

 

Septioğlu’nun bir başka adresi Mahalle toplantıları kapsamında Hicret Mahallesi oldu. Burada Mahalle sakinleri ile buluştu.

 

 

Ülke ve Millet için ne hizmet gerekiyorsa onun peşinde olduğunu söyleyen Başkan Adayı Septioğlu, Elazığ ve Türkiye inşası için çalışacaklarını ifade etti. Septioğlu, “Biz bu aziz millet için biz Elazığlımız için, ülkemiz için, milletimiz için ne gerekiyorsa ne hizmet varsa onun peşindeyiz. Bizim diğer alaverelerle dalaverelerle işimiz olmaz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın bu şiar üzerine gideceğiz. Biz eğer birbirimizi kırarsak, yok edersek bir şeylere ulaşamayız ulaşmanın yolu da hep birlik, beraberlik içinde önce Elazığ’ımızın inşası Allah nasip ederse akabinde Türkiye’mizin inşası” dedi.

 

 

 

 

AdminAdmin