YEREL
Giriş Tarihi : 10-03-2024 15:28

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASI

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASI

Elazığ Belediyesi ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle tarafından 11 ayın sultanı Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonunda bin kişilik iftar sofrası kurulacak.

Elazığ Belediyesi tarafından Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen iftar sofrası, bu yıl mevsimsel koşullar da dikkate alınarak Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatlarıyla, vatandaşların rahat ve huzur içinde iftarlarını açabilecekleri Kültürpark Mamurat’ül Aziz Salonuna taşındı.

Ramazan ayı süresince Kültürpark Mamurat’ül Aziz Salonunda, Elazığ Belediyesi ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlar için bin kişilik iftar sofrası kurularak, Ramazan ayının huzur, bereket ve kardeşlik iklimi geniş kitlelerle paylaşılacak.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “TÜM HEMŞERİLERİMİZİ İFTAR SOFRAMIZA BEKLİYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Kardeşliği, bereketi ve dayanışmayı en güçlü şekilde yaşayacağımız Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediğimiz iftarlar soframızı bu yıl Kültürpark Mamurat’ül Salonunda kuracağız. Her akşam bin kişilik bir gönül sofrası kurarak, Ramazan ayının huzur ve bereketini hemşehrilerimizle paylaşacağız. Manevi iklimiyle dört bir yanımızı kuşatacak Ramazan ayında hiç kimseyi kimsesiz bırakmayacağız. Ramazan ayı boyunca kuracağımız iftar soframıza, ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Vakıflar Bölge Müdürlüğümüze de destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç