YEREL
Giriş Tarihi : 03-03-2024 21:25

Başkan Şerifoğulları, Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Şerifoğulları, Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim temaslarına devam ediyor.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sahada seçim çalışmalarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Güneykent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Güneykent Mahallesi’nde ikamet eden yaşlı bir vatandaş, Başkan Şerifoğulları’nın hizmetlerinden memnun olduğunu dile getirerek; “Şahin Başkandan çok memnunuz. Çok güzel hizmetler yaptı. Ancak son zamanlarda bazılarının iftirasına maruz kaldı. Biz her zaman Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Şahin Başkanımızın yanındayız. Ben Paluluyum. Sonuna kadar Şahin Başkan ve AK Parti diyorum. Şahin Başkan ayrım yapmadan hizmet etti. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

MERKEZ İLÇE BAŞKANI ÇALIŞKAN; “GÜNEYKENT MAHALLESİ DE KARARINI VERMİŞ”

Programda konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan; “Güneykent Mahallesi’nin bu coşkusu ve heyecanı, seçimlerden zaferle çıkacağımızı işaret ediyor. Mahallemiz kararını vermiş, Şahin Başkan’ın yanında.” diye konuştu.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KÜRÜM; “BAŞKANIMIZ, VAATLERİNİN NEREDEYSE TAMAMINI YERİNE GETİRDİ”

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm; “2019 yılında Şahin Başkanımız 11 Ana Başlıkta 100 Projesini açıkladı. Şimdi Başkanımız vaatlerinin neredeyse tamamını hayata geçirdi. Yeni dönemde de Rabbim, Başkanımıza vadettiği projeleri hayata geçirmeyi nasip etsin.” ifadesinde bulundu.

KADIN KOLLARI BAŞKANI TÜVER; “BAŞKANIMIZI EN YÜKSEK OYLA SEÇTİRMEK İÇİN SAHADAYIZ”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver; “AK Parti teşkilatı olarak dur durak bilmeden vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Sahada olduğumuz zaman vatandaşlarımız bizlere, “Şahin Başkan için oy istemenize gerek yok, zaten yeniden Başkan seçilecek.” diyorlar. Ancak biz Başkanımızı en yüksek oy ile seçtirmek için sahadayız. Başkanımızın vadettiği projelerin neredeyse tamamını yerine getirmesinin gururuyla karşınızdayız.” dedi. 

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “SÖZÜMÜZ SÖZ, MAHALLEMİZE ÖNEMLİ YATIRIMLAR KAZANDIRACAĞIZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Güneykent Mahallesi’ne yeni dönemde gerçekleştirilecek yatırımları açıkladı. Şerifoğulları; “Bu akşam çiçeği burnunda mahallemiz Güneykent’teyiz. 41 kere maşallah dediğimiz Güneykent Mahallemizin sakinlerini hürmetle selamlıyorum. Ortak sevdamız olan Elazığ’ımıza 5 yıldır hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz dönemde deprem afetleri ile karşı karşıya kaldık. Ancak hiçbir bahanenin ardında sığınmadan vaatlerimizin neredeyse tamamını hayata geçirdik. Elazığ depreminin ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlarımız ivedi olarak ilimize teşrif etti. Kendilerinin talimatı ile şehrimizde 3 bölge rezerv alan olarak ilan edildi. Bunlardan bir tanesi Güneykent Mahallemizdir. Mahallemizde 12 bin konut inşa edilerek hak sahiplerine teslim edildi. Mahallemiz günden güne büyüyor ve bizler de mahallemizin taleplerini biliyoruz. Yeni dönemde Güneykent Mahallemizin toplu taşıma sorunu olmayacak. Şehrimizin en prestijli projelerinden bir tanesini mahallemizde hayata geçireceğiz. Güneykent Seyir Yolu Projemizle, yepyeni bir yaşam alanı oluşturacağız. Mahallemizi hilal şeklinde kuşatan aks çevresini; rekreasyon alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, oturma alanları, eşsiz şehir manzarası sunan seyir terası, restoranı, dinlenme alanları, yeşil dokusu, sosyal donatıları, spor ve çocuk oyun alanları ile donatacağız ve bölgede eksik ticari ünitelerle zenginleştirerek mahalle sakinlerimiz için yeni bir cazibe merkezi oluşturacağız. Projemize kısa bir süre içerisinde başlayarak, mahallemize armağan edeceğiz. Bir taraftan mahallemizin okul sorununa çözüm oluşturmak için okul inşa ediyoruz. Kadınlarımızın beklediği Spor Yaşam Merkezini de göreve yeniden başlar başlamaz mahallemize kazandırarak gençlerimiz için çok güzel kütüphaneler oluşturacağız. Yeni projelerimizden olan Semt Konaklarının bir tanesini yine mahallemize kazandıracağız. Büyüyen mahallemizin taleplerine cevap vermek adına aile sağlık merkezinin sayısını çoğaltacağız. Güneykent Mahallemizi yatırımlarla donatacağız inşallah. Sözümüz söz diyoruz. Biz söz verdiysek tutarız ve yaparız.” şeklinde konuştu.

 

 

ŞAVAK DER BAŞKANI DOĞAN; “BAŞKANIMIZIN YENİ DÖNEM İÇİN HAZIRLADIĞI DEVASA PROJELER, ELAZIĞ’IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, İl Başkanı Yıldırım ve beraberindekiler, Şavak Der Başkanı Naim Doğan ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Dernek Başkanı Doğan; “Ülkemiz yerel seçimlere doğru giderken ilimizde de huzur içerisinde adaylarımızın çalışmaları devam ediyor. Kıymetli Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ve heyetini Şavak Der olarak ağırlamaktan onur duyuyoruz. AK Parti hükümetleri döneminde ülkemiz ve ilimizde önemli değişimler oldu. Son 5 yılda deprem ve pandemi felaketlerine rağmen Belediye Başkanımızın yaptığı hizmetler, takdire şayan. Başkanımızın yeni dönem için hazırladığı devasa projeler Elazığ’ın çehresini değiştirecek.” dedi.

 

 

İL BAŞKANI YILDIRIM; “BİZİM DERDİMİZ, ELAZIĞ VE TÜRKİYE’DİR”

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Cemal Yıldırım, toplantının düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise; “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. 2002’den bu güne kadar ilimizde yapılan çalışmalara yakinen şahitsiniz. Bizim derdimiz, özelde Elazığ genelde Türkiye’dir. Sevdamız olan Elazığ için çalışıyoruz. Bütün gayretimiz, gönül birlikteliği oluşturmaktır.” diye konuştu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ŞAVAKLILARLA GURUR DUYUYORUZ”

Şavaklıların, hem bölgeye hem de ülkeye önemli katkı sunduğunu dile getiren Başkan Şerifoğulları; “İlimizde yaklaşık 20 bin nüfusa sahip olan Şavaklılar ile bir arada olmaktan onur duyuyorum. Şavaklılar, geleneklerine sağdık kalarak, yüz yıllar boyunca hem bölgesine, hem de ülkesine katma değer sağlayan kıymetli bir aşirettir. Biz, sizlerle gurur duyuyoruz.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “AYRIM YAPMADAN HİZMET ETTİK”

Başkan Şerifoğulları, geçen 5 yıllık süreçte Elazığ’da 116 projeyi yatırıma dönüştürdüklerini ifade ederek; “Biz, hiçbir zaman bölgecilik yapmadık, bizlere ne kadar oy verildiğini düşünerek de hareket etmedik. Allah’a hamdolsun her zaman şehrimizi bir bütün olarak gördük ve Elazığ’ın her bölgesine, her insanımıza ayrım yapmadan hizmet götürdük.“ diye konuştu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ SANAYİ SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Daha sonra Elazığ Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Başkan Şahin Şerifoğulları ve heyet, esnaflarla bir araya geldi, talepleri dinledi.

 

 

Şerifoğulları; “Elazığ’ımıza değer katan Sanayi Sitesi'ndeki esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ederek sohbetlerine misafir olduk ve kolaylıklar diledik. "İşleyen demir pas tutmaz." sözünün karşılığı olan kıymetli esnaflarımıza, hoşsohbetleri için teşekkür ederim.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KIZILAY MAHALLESİ’NDE

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Kızılay Mahallesi’nde ikamet eden Molla Mehmet Solmaz’ın ev sahipliğinde vatandaşlarla buluştu.

Başkan Şerifoğulları, vatandaşların taleplerini dinledi, 5 yıllık görev süresinde Elazığ’a kazandırdığı yatırımları ve yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlatarak destek istedi.

 

AdminAdmin