YEREL
Giriş Tarihi : 13-03-2024 15:00

Başkan Şerifoğulları; Yeni Döneme Daha İddialı Başlayacağız

Başkan Şerifoğulları; Yeni Döneme Daha İddialı Başlayacağız

Gümüşkavak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “’Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı.' diyerek yeni döneme daha iddialı başlayacağız. Mahalle ayrımı gözetmeden sevdalısı olduğumuz aziz şehrimizin her köşesini yatırımlarla donatacağız ve gelecek nesillere yaşanabilir bir kent bırakmak için mücadele edeceğiz.” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

 

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları bu kapsamda, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve teşkilat üyeleriyle birlikte, Vali Fahri Bey Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları; “Bizleri güler yüz ve muhabbetleri ile karşılayan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza destekleri için teşekkür ediyor, bol, bereketli kazançlar diliyorum.” ifadesinde bulundu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, HEYLANLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Şahin Şerifoğulları, İl Başkanı Yıldırım ile birlikte daha sonra, Heylanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Gül ve yönetimi ile bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları, geçmiş dönemde hayata geçirdiği yatırımları ve yeni dönemde Elazığ’a kazandıracağı projeleri anlatarak destek istedi. Dernek Başkanı Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Başkan Şerifoğulları’na başarılar diledi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, GÜMÜŞKAVAK MAHALLESİ’NDE

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ile birlikte, Gümüşkavak Mahallesi’nde teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Ardından, AK Gençlik Kolları Başkanlığı'nın kurduğu stantda mahalle sakinlerine ikramda bulundu.

 

 

Daha sonra Başkan Şerifoğulları, Gümüşkavak Mahallesi’nde hizmete sunulan ek hizmet binasında faaliyet gösteren çay evinde vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinleri Başkan Şerifoğulları’na ziyareti için teşekkür ederek 31 Mart Yerel Seçimleri için desteklerinin artarak süreceğini dile getirdi.

Elazığ depreminin ardından afet konutlarının inşa edildiğini ifade eden Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Ahmet Gül; “Elazığ depreminin ardından Elazığ Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışması gerçekleştirmişti ve Elazığ Belediyesi’nin bu çalışması çok önemliydi. Türkiye’de örnek sayılabilecek bir çalışmaydı bu. Ancak biz bu fırsatı kaçırdık. Yeni dönemde inşallah bu çalışma gerçekleşir.” dedi.

MERKEZ İLÇE BAŞKANI ÇALIŞKAN; “MAHALLEMİZ ADINA BAŞKANIMIZIN ÇOK ÖNEMLİ ÇALIŞMALARI OLDU”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan; “Şahin Başkanımız kentsel dönüşümle ilgili çok önemli çalışma gerçekleştirmişti. Yeni dönemde de bu çalışmalar vatandaşların talebi doğrultusunda hayata geçecektir. Burada Başkanımızın girişimleri ile TOKİ konutları yapıldı. Mahallemizin gelişmesi için her şey yapılıyor.” diye konuştu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “GÜMÜŞKAVAK MAHALLEMİZE AFET KONUTLARININ YAPILMASI İÇİN UĞRAŞ VERDİK”

Başkan Şerifoğulları, Elazığ depreminin ardından Gümüşkavak Mahallesi’ne afet konutlarının yapılması için ciddi emek verdiklerini dile getirerek; “5 yıldır, bu aziz şehrin Şehrül Emin makamında hizmet ve eser üretiyor, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu süreç zarfında şehrimizin ihtiyaçlarına yönelik birbirinden önemli projelerimizi hayata geçirdik. Elazığ depreminin ardından şehrimizin gündemi değişti ve hızlı bir şekilde hemşehrilerimizin yaralarını sarma, hak sahiplerinin konutlarının teslim edilebilmesi adına Bakanlarımızla birlikte çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Şehrimizin 3 bölgesinde rezerv alanlar inşa ettik. Yemişlik (Güneykent Mahallesi), Zafran ve Çatalçeşme’de afet konutları inşa edildi. Bir taraftan da şehir merkezindeki eski yapı stokuna sahip mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmalarımızı başlattık. Abdullahpaşa, Sürsürü, Kesrik, Rüstempaşa ve Mustafapaşa Mahallelerimizde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladık. O dönemde yine bizlerin yoğun gayretleri sonucunda Hicret Mahallemiz ve Gümüşkavak Mahallemizde, mahalle kültürlerimizin yaşayabilmesi adına afet konutları yapıldı. Allah’a hamd olsun bugün vatandaşlarımız, depreme dayanıklı afet konutlarında huzur içerisinde hayatlarını devam ettiriyor.” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Yeni dönemde nitelikli projeleri yatırıma dönüştürerek Elazığ’ı bölgede lider il konumuna getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Şerifoğulları; “Yeni dönemde de aziz şehrimiz için birbirinden önemli, şehrimizi bir üst lige taşıyacak çok kıymetli projeler ürettik. “Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu” diyerek başlatacağımız hizmet ve eser seferberliğinde kentsel ve yerinde dönüşümden istihdam ve kalkınmaya, ulaşımdan çevre ve şehirciliğe, bilim ve teknolojiden turizme, sosyal belediyecilikten kültür ve sanata, aile, kadın ve çocuğa kadar her alanda şehrimizi yatırımlarla donatacağız ve gelecek nesillere yaşanabilir bir kent bırakmak için mücadele edeceğiz. Bugüne kadar şehrimizin her noktasına adil bir şekilde hizmet götürdük. Yeni dönemde de mahalle ayrımı gözetmeden mesai harcayacağız. ‘Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.’ diyerek yeni döneme daha iddialı başlayacağız ve ortak paydamız, sevdamız aziz şehrimiz için samimiyet, gayret, azim ve tevazu ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle destek ve dualarıyla yanımızda olan kıymetli Gümüşkavak Mahallemizin sakinlerine teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu.

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç