YEREL
Giriş Tarihi : 01-04-2023 16:28

Elazığ İl Özel İdaresi, Aşırı Yağışlar Nedeniyle Ulaşımda Meydana Gelen Aksaklıkları Gideriyor

Elazığ İl Özel İdaresi, Aşırı Yağışlar Nedeniyle Ulaşımda Meydana Gelen Aksaklıkları Gideriyor

 

Elazığ’da özellikle 25-26-27 Mart tarihlerinde meydana gelen yağışlar nedeniyle, arazi şartlarına bağlı olarak, birçok köy yolunda tahribatlar ve ulaşımda aksaklıklar meydana geldi. Bu durum karşısında çalışmalara başlayan il Özel idaresi ekipleri bu kapsamda; Arıcak ilçesi Kambertepe Köyü yolunda aşırı yağışlar nedeniyle ulaşımda meydana gelen aksamalar, ekipler tarafından yapılan çalışma sonucunda giderildi.

Merkeze bağlı Sarıbük Köyü’nde yağıştan dolayı küçük çaplı bir heyelan meydana gelmiş olup ekskavatörle yapılan çalışma neticesinde yol hızlıca ulaşıma açıldı.

 

 

Palu ilçesinde sağanak yağışlarda Gökdere-Gemtepe Grup Yolu üzerinde teressübat ve şev akmaları nedeniyle Köklüce, Büyükçaltı, Gemtepe, Atik köylerinde ulaşımda aksamalar meydana gelmiş olup ilçe Bakımevine bağlı ekiplerin müdahalesi ile tekrar ulaşıma açıldı.

Sivrice İlçesinde sağanak yağışlardan dolayı Kösebayır Duygulu Grup yolu ve Taşlıyayla Kayabağları grup yolları üzerinde teressübat ve şev akmaları nedeniyle Duygulu, Ilıncak, Çevrimtaş, Doğanbağı, Kalaba, Kılıçkaya, Taşlıyayla, Yürekkaya, Gelindere, Kayabağları köylerinde ulaşımda aksamalar meydana gelmiş olup, ilçe Bakımevine bağlı ekiplerin müdahalesi ile tekrar ulaşım sağlandı.

 

 

AdminAdmin