YEREL
Giriş Tarihi : 18-09-2023 17:23

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “GAZİLERİMİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKARAK LAYIK OLDUKLARI HÜRMETİ GÖSTERECEĞİZ”

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “GAZİLERİMİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKARAK LAYIK OLDUKLARI HÜRMETİ GÖSTERECEĞİZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin üstün fedakarlıklarını ve mukaddes hatıralarını daima minnetle ve hürmetle yâd edeceğiz.” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bizim medeniyetimizde şehitlik ve gazilik mertebesi; şereflerin en büyüğü, makamların en yücesidir. Bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin üstün fedakarlıklarını ve mukaddes hatıralarını daima minnetle ve hürmetle yâd edeceğiz. Millî varlığımızın güvencesi olan gazilerimize vefa ve minnet duygusuyla her zaman sahip çıkarak layık oldukları hürmeti göstereceğiz. 

Çanakkale’de, Sakarya’da, 15 Temmuz’da vatanın dört bir yanında vatanımızın, milletimizin, bayrağımızın ve kutsal değerlerimizin uğruna canlarını ortaya koyarak bu toprakları bizlere vatan kılan, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, gazilik mertebesiyle şereflenmiş gazilerimize sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum.”

mehmet karakılıçmehmet karakılıç