YEREL
Giriş Tarihi : 16-03-2024 19:09

Başkan Şerifoğulları; “Hemşehrilerimizin Sevgisi, İlgisi Ve Desteği Bize Güç Veriyor”

Başkan Şerifoğulları; “Hemşehrilerimizin Sevgisi, İlgisi Ve Desteği Bize Güç Veriyor”

Elazığ’daki programlarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında vatandaşlarımızla buluşarak yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Gittiğimiz her yerde kıymetli hemşehrilerimizin sevgi, ilgi ve desteklerini görünce, ne kadar doğru işler yaptığımızın farkına varıyoruz ve vatandaşlarımızın bu sevgisi, ilgisi ve desteği bize güç veriyor.” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve teşkilat üyeleri ile birlikte temaslarına devam etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI SANAYİ MAHALLESİ’NDE

Cuma namazının ardından Sanayi Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelen Şahin Şerifoğulları, talepleri dinledi ve yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlatarak destek istedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI AHDE VEFA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, Ahde Vefa Derneği Başkanı Burhanettin Özdoğan ve yönetimini de ziyaret etti.

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Özdoğan, Başkan Şerifoğulları’na gerçekleştirdiği hizmetler için teşekkür ederek başarılar diledi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ŞEHRİMİZE 116 PROJE KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Yeni dönemde daha iddialı projeleri Elazığ’a kazandıracaklarını vurgulayan Başkan Şerifoğulları; “Biz, 5 yıllık görev süremizde mesai mefhumu gözetmeden aziz şehrimize duyduğumuz aşkla çalıştık. 11 Ana Başlıkta 100 Proje kapsamında Elazığ’a her alanda 116 proje kazandırmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında vatandaşlarımızla buluşarak yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Gittiğimiz her yerde kıymetli hemşehrilerimizin sevgi, ilgi ve desteklerini görünce, ne kadar doğru işler yaptığımızın farkına varıyoruz ve vatandaşlarımızın bu sevgisi, ilgisi ve desteği bize güç veriyor. Bu dönemde daha iddialı projelerle huzurlarınıza çıktık. Yeni dönemde 11 ana başlıkta şehrimizi yaşanabilir şehirler arasında ön plana çıkartabilecek marka projelerimizi Elazığ’a kazandırma hedefiyle çalışıyoruz. Kentsel ve yerinde dönüşümden çevresel yatırımlara, altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, gençlikten spora kadar her alanda şehrimize değer katacak projelerimizi hayata geçirebilmek için yine mesai mefhumu gözetmeden çalışacağız. Yine, yeniden şehrimizin Şehrül Emin makamını bizlere teslim ederseniz, ilk günkü aşkla, heyecanla koşturmaya, Elazığ’ı geleceğe taşımaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ABDULLAHPAŞA MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ile birlikte, Abdullahpaşa Mahallesi Nurullah Cami’sinde eda edilen teravih namazı sonrası vatandaşlarla buluştu.

 

 

Ardından, Gençlik Kolları Başkanlığı'nın kurduğu stantda mahalle sakinlerine ikramda bulunarak taleplerini dinledi. Şahin Şerifoğulları, gençlerle de bir araya gelerek yeni dönem için destek istedi.

 

AdminAdmin