YEREL
Giriş Tarihi : 08-02-2024 14:06

Elazığ’da Eşini Öldüren Şüpheli Yakalandı

Elazığ’da Eşini Öldüren Şüpheli Yakalandı

Elazığ’da özel bir hastanede görevli fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla öldürüldü. Şüpheli M.C., polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu silah ile birlikte yakalandı.

Olay, özel bir hastanenin Onkoloji Merkezi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hastanede fizyoterapist teknikeri olarak görev yapan Burcu Demir (32), geçen ay resmi nikah yaptıkları eşi uzman çavuş M.C. ile bahçede konuşmaya başladı. Ardından ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından M.C. belinden çıkardığı tabanca ile Demir’e peş peşe ateş etti. Kadın kanlar içerisinde yere yığılırken şüpheli ise aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Talihsiz kadının, sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen kadının yakınları sinir krizi geçirdi. Bölgede inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli M.C. olayda kullandığı silah ile birlikte ekiplerce yakalandı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Öte yandan Burcu Demir'in geçen ay M.C. ile resmi nikah kıydığı ve ağustos ayında ise düğününün olacağı öğrenildi.

Kadının cansız bedeni cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç