YEREL
Giriş Tarihi : 25-04-2024 20:02

BAŞKAN ALAN: ELAZIĞ, HEM EKONOMİ HEM DE KÜLTÜR-SANATTA ÖNEMLİ BİR KONUMDA

BAŞKAN ALAN: ELAZIĞ, HEM EKONOMİ HEM DE KÜLTÜR-SANATTA ÖNEMLİ BİR KONUMDA

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilimizde düzenlenen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışma Finalleri kapsamında şehrimize gelen sinema oyuncuları Serkan Şengül ve  Orhan Aydın, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris  Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

Elazığ’ın kadim kültür ve medeniyetlere ev sahipliği yaptığını ve bünyesinde önemli tarihi eserleri bulundurduğunu ifade eden sinema sanatçısı Serkan Şengül, kendilerini kabullerimden dolayı başkan Alan’a teşekkür etti.

Elazığ’ın hem sanayi hem ekonomi hem de kültür-sanat alanında önemli bir yerde durduğunu ifade eden sanatçı Orhan Aydın, şehri oldukça kalkınmış ve gelişmiş olarak gördüklerini dile getirdi.

Elazığ’da usta sinema oyucularını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 9 bin üyeleri ile şehrin ekonomik olarak gelişmesi yanında, sosyal ve kültürel olarak da gelişmesinde  üzerlerine düşen görevi ifa ettiklerini ve bunun güzel sonuçlarını da gördüklerini ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençler Arası Kültür ve Sanat yarışmalarını ilimizde gerçekleştirmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Alan, etkinliklerin sorunsuz gerçekleşmesi ve bu kapsamda ilimize gelen her bir misafirimizin güzel anılarla şehrimizden ayrılmalarını sağlamak adına tüm halkımızın ve kurumların seferber olduğunu dile getirdi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç