YEREL
Giriş Tarihi : 10-03-2024 15:26

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA RAMAZAN MÜJDESİ

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA RAMAZAN MÜJDESİ

Elazığ Belediyesi çocuklar için her gün 17.00-23.00 saatleri arası birbirinden renkli etkinliklerle keyifli zaman geçirerek, doyasıya eğlenecekleri Ramazan programı hazırladı.

ÇOCUKLAR İÇİN RAMAZAN AYI BOYUNCA ÜCRETSİZ EĞLENCE

Elazığ Belediyesi tarafından Ramazan ayı süresince Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde çocuklar için özel bir oyun alanı oluşturuldu.

Çocuklar, oyun araç ve gereçleriyle donatılan oyun alanında her gün 17.00-23.00 saatleri arası birbirinden renkli etkinliklerle keyifli zaman geçirerek, doyasıya eğlenecekler.

Beş farklı oyun grubunun yer aldığı alanda minikler animatörler eşliğinde, sihirbazlık gösterileri, yüz boyama etkinliği, Karagöz-Hacivat gölge oyunu, ip atlama, ip çekme, çuvalla koşma, hulahop çevirme gibi yarışmalarla zenginleştirilen bir programla doyasıya eğlenme fırsatı yakalayacaklar. Ramazan anılarını fotoğraf çekinme alanıyla da ölümsüzleştirecek çocuklara patlamış mısır, pamuk şeker, büyüklere de çay ikramında bulunulacak.

ÇOCUKLAR KAHRAMANLARIYLA BULUŞACAK

Elazığ Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ayrıca 12 Mart, 2 Nisan ve 7 Nisan’da Hacivat ve Karagöz gösterisi, 16 Mart’ta çocukların en sevdiği kahramanlar arasında yer alan Rafadan Tayfa Çocuk Tiyatrosu, 23 Mart’ta ise Niloya Çocuk Tiyatrosu miniklere Ramazan sevinci yaşatacak.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç