SPOR
Giriş Tarihi : 23-07-2023 09:33   Güncelleme : 12-08-2023 04:00

23 Elazığ FK Hocaoğlu ile sözleşme imzaladı

23 Elazığ FK Hocaoğlu ile sözleşme imzaladı

23 Elazığ Futbol Kulübü yeni sezon için Teknik Direktörlüğü getirdiği Mehmet Hakkı Hocaoğlu ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde  gerçekleşen imza töreninde Kulüp Başkanı Tuncay Kaymak ve yönetim kurulu üyesi Sait Polatoğlu ve Sportif Direktör  Ramazan Bakır yer aldı.

Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Başkan Tuncay Kaymak; "Yaklaşık 3 yıldır  hedeflediğimiz başarıya maalesef ulaşamadık. İnişli çıkışlı grafik bir performans sergiledik. Ancak son haftalarda gösterdiğimiz performansı sezonun geneline yaymış olsaydık daha farklı olurdu. Malesef bazen durumlar istediğimiz gibi gitmedi. Bu yıl hedefimiz tabiki yine zirveye oynamak. Bu nedenle bu hedefimize ulaşmak adına Teknik Direktörlük konusunda Mehmet Hakkı Hocaoğlu hocamızda karar kıldık. Hocamızı geçen sezondan tanıyoruz. Bu yılda hedeflediğimiz başarıya ulaşmak istiyoruz.

1win

Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Hacıoğlu ise anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ederek yeni sezonda hedeflenen başarıya ulaşmak için gerekli çabayı göstereceklerini ifade etti.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç