YEREL
Giriş Tarihi : 27-10-2023 16:57

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.” dedi.

Başkan Şerifoğulları yayımladığı mesajında şunları kaydetti: “Ecdadımızdan bize emanet olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun100. yılına ulaşmanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

Aziz milletimiz, yokluk içerisinde verdiği varlık mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı'nı, destansı bir zaferle taçlandırarak Türk milletinin iradesine hiçbir zaman pranga vurulmayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu şanlı zaferin ardından kurulan Cumhuriyet; kanlarıyla, canlarıyla bu topraklara vatan mührünü vuran ecdadımızdan bize kalan en büyük mirastır. Ecdadımızın 100 yıl önce büyük bedeller ödeyerek kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesillerle her geçen gün daha da güçlenmeye, gelişmeye ve kalkınmaya devam edecektir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın "Türkiye Yüzyılı" vizyonuyla, en büyük güvencemiz olan birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sımsıkı sarılarak; ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımak için var gücümüzle çalışacak, maziden atiye uzanan güçlü ve büyük Türkiye hedeflerimize yürüyeceğiz.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere istiklal mücadelemizin kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.”

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç