YEREL
Giriş Tarihi : 19-07-2023 14:17

Elazığ Belediyesi Mini Terminal Binası Vatandaşların Takdirini Topluyor

Elazığ Belediyesi Mini Terminal Binası Vatandaşların Takdirini Topluyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatlerinden biri olan ve hayata geçirilen Mini Terminal Binası vatandaşların beğenisini topluyor.

Elazığ Belediyesi, şehrin değerini artıran ve insanların yaşamlarını kolaylaştıran ve daha konforlu hale getiren projelerini hizmete sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın önemli projeleri arasında yer alan ve tamamlanarak bölgenin vizyonuna değer katan Mini Terminal Binası vatandaşların takdirini topluyor.

MİNİ TERMİNAL BİNASI, BÜNYESİNDE NELER VAR?

7 bin 500 m² alan üzerine inşa edilerek geçtiğimiz yıl yeniden hizmete hazır duruma getirilen Mini Terminal Binası, bünyesinde yer alan güvenlik, danışma, emanet odası, bekleme salonu, kafeterya, yönetim ofisi, 6 adet bilet satış ofisi, personel odası, şoför dinlenme odası, yarı açık ve üstü açık peronları, çevresinde yer alan kameriye ve yeşil alanıyla vatandaşlardan tam not aldı.

 “BÖLGENİN DEĞERİNİ ARTIRDI”

Hizmete sunulan Mini Terminal Binası’ndan çok memnun olduklarını iller ve ilçeler arası ulaşımlarının daha konforlu bir hale geldiğini ifade eden vatandaşlar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yapılan hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

 “Şahin Başkanımızdan çok razıyız. Allah kendisinden razı olsun. Hizmetleri çok güzel çok iyi biz çok memnunuz. Mini Terminal Binası’nın eski hali kötüydü. Şimdi daha güzel daha temiz. Bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ederiz.”

 “Mini Terminal Binası’nda eski ve yeni hali arasında dünya kadar fark var. Eski binada yerler bakımsızdı temiz değildi. Yeni bina daha güzel ve yolcular burada daha çok rahat ediyor. Gelenler hizmeti daha iyi alıyor. Yenilenen Mini Terminal Binası içerisinde kafeterya, yazıhane, büfe, mescit var. Oturma alanları ve park alanları geniş bu yüzden sorun yaşamıyorlar. Araçları ile gelebiliyorlar ve park sorunu yaşamıyorlar. Her gelen vatandaşlarımız yeni yeri daha çok beğeniyorlar. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na çok teşekkür ederiz. Yaptığı bu hizmetten çok memnunuz.”

 “Elazığ’da yaşayan bir vatandaş olarak şehrimizin değişim ve dönüşümde bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Biz doğu ve güneydoğu halkına da hizmet ediyoruz. Belediyemiz çalışmalarıyla şehrimizi güzelliklerle buluşturuyorlar. Diğer şehirlerle kıyasladığımız zaman Elazığ’ımızın çok güzellikler sergilediğini görüyoruz. Her zaman memleketimizin bir adım önde olduğunu görebiliyoruz. Ben haftada 2 gün Adana’dayım, 2 gün İstanbul’dayım ve diğer günlerde doğu ve güneydoğunun bir ilindeyim. Oralarla kıyasladığımız zaman Anadolu’nun en güzide şehirlerinden birinin Elazığ olduğuna şahidim. Başkanımızın çalışmalarında güzellikler var. Şehrimize daha da güzellikler getireceğine inanıyoruz.”

mehmet karakılıçmehmet karakılıç