YEREL
Giriş Tarihi : 11-10-2022 15:52   Güncelleme : 11-10-2022 15:53

Elazığ İl Özel İdaresi Kovancılar Akmezra Köyü’nde içme suyu çalışmasını tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi Kovancılar Akmezra Köyü’nde içme suyu çalışmasını tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından Kovancılar İlçesine bağlı Akmezra Köyü’nde yapılan içme suyu drenaj ve boru hattı döşeme çalışması tamamlandı. Akmezra Köyü Muhtarı İzzettin Çelik, gerçekleştirilen çalışmadan dolayı Valimize ve Elazığ İl Özel İdaresine teşekkür ediyorum açıklamasında bulundu.

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından 2022 yılı yatırım programı kapsamında çalışmalarına başlanılan Kovancılar İlçesine bağlı Akmezra Köyü’nde 300 metre uzunluğunda 14 metre yüksekliğinde içme suyu drenaj ve boru hattı döşeme çalışması tamamlandı. Yapılan çalışma ile Akmezra Köyü sağlıklı içme suyuna kavuşmuş oldu.

AKMEZRA KÖYÜ MUHTARI İZZETTİN ÇELİK: VALİMİZE VE İL ÖZEL İDARESİ’NE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.

Akmezra Köyü Muhtarı İzzettin Çelik, yapılan çalışmalardan dolayı köylü halkı adına teşekkür ederek; “Devletimiz 1970’li yıllarda büyük bir yatırım yaparak köye içme suyu temin etmek için 10 metre derinliğinde 60 kuyuyu 600 metre tünel sistemiyle birbirine bağlamış sert bir tabakaya kaya ya rastlandığı için suyu köye kavuşturulamamıştır. Yıllar önce yapılan bu yatırımın boşa gitmemesi için İl Özel İdaresine müracaat ettik, yaptığımız çalışmayla bu sert tabakayı aştık. Devletimize, Sayın Valimize, İl Özel İdaresi’ne ve katkısı olan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç