YEREL
Giriş Tarihi : 20-10-2023 14:26

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, EĞİTİMCİLER VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, EĞİTİMCİLER VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için hazırlanan, “Gelecek Sensin” isimli kapsamlı destek programını yeni dönemde de gençlerle buluşturan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret ederek, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi. Gençler, Başkan Şerifoğullarını alkışlarla ve “Büyük Başkan” sloganları ile karşıladı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ’DA FAALİYET GÖSTEREN EĞİTİM KURUMLARINI ZİYARET ETTİ

Her alanda Elazığ’a kazandırdığı güçlü yatırımlarla şehri geleceğe taşıyan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin teminatı gençlere yönelik hizmetlerine devam ediyor. “Gelecek Sensin” programı kapsamında ücretsiz deneme sınavlarından konserlere ve konferanslara kadar gençlerin eğitimlerine katkı sunarak donanımlı bireyler yetiştirilmesini sağlamak amacıyla pek çok hizmeti öğrencilerle buluşturan Başkan Şerifoğulları, Elazığ’da faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ALKIŞLARLA VE “BÜYÜK BAŞKAN” SLOGANLARI İLE KARŞILANDI

“Gelecek Sensin” programı ile eğitim hayatlarında gençlerin hayallerinin ve hedeflerinin yanında yer alarak destek sağlayan Başkan Şahin Şerifoğulları, ilk olarak Marmara Eğitim Kurumları’nda öğrenciler, veliler ve kurum idarecileri ile bir araya geldi. Alkışlarla ve “Büyük Başkan”, “Elazığ, sizinle gurur duyuyor.” gibi sloganlar ile karşılanan Başkan Şerifoğulları, öğrencilerin ilgisine hassasiyetle yanıt verdi. Gençlere internet kartı hediye eden Başkan Şahin Şerifoğulları, onlarla uzun uzun sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA, GENÇLERE OLAN DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ardından Marmara Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyeleri Eralp Sarıkamış ve Abdullah Gündüz ile bir araya geldi.  Sarıkamış ve Gündüz, Başkan Şerifoğulları’na gençlere olan destekleri ve ziyareti için teşekkür etti.

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları ardından Pozitif Enderun Eğitim Kurumları’nı ziyaret etti. Pozitif Enderun Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Veli Aksu ve eğitimcilerle buluşan Başkan Şerifoğulları, kurumun faaliyetleri hakkında bilgiler alarak, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Dönemi için başarı dileklerini iletti. Aksu ise ziyaretinden dolayı Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Daha sonra 6 Sigma Eğitim Kurumları’nda Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Pamukçu, Yönetim Kurulu Üyesi Alper Gülle ve eğitimcilerle buluşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sunmaya devam edeceklerini dile getirdi.

FMD Eğitim Kurumları’nı da ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, eğitim faaliyetleri ile ilgili FMD Eğitim Kurumları Yöneticisi Mehmet Örnek’ten bilgiler aldı ve başarı temennisinde bulundu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, GENÇLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Başkan Şerifoğulları, Yöntemim Okulları’nda Yöntemim Okulları Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Alkaç ve eğitimcileri ziyaret etti. Alkaç ve eğitimciler, ziyareti için Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti. Burada öğrencilerle de buluşan Başkan Şerifoğulları, gençlerle uzun uzun sohbet ederek, internet kartı hediye etti. Öğrenciler, “Gelecek Sensin” programı ile eğitime katkı sunmaya devam eden Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

“BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN EĞİTİME ÇOK ÖNEMLİ KATKILARI VAR”

Sınav Özel Eğitim Kursu’nda çiçeklerle ve alkışlarla karşılanan Başkan Şerifoğulları, ilk olarak öğrencilerle buluştu. Gençlere her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Sınav Özel Eğitim Kursu Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Yurt, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eğitime çok önemli katkıları olduğunu ifade ederek, destekleri için plaket takdim etti.

Başkan Şerifoğulları’na ziyaretlerinde, 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ve Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir de eşlik etti. Öte yandan Başkan Şahin Şerifoğulları’nın, Elazığ’daki eğitim kurumlarına ziyaretleri devam edecek.

“GEREK EĞİTSEL, GEREKSE SOSYO-KÜLTÜREL FAALİYETLERLE GENÇLERİMİZE HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Bizler, bu tür programlarla gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bugün de Elazığ’da faaliyet gösteren eğitim kurumlarımızda gençlerimiz ve eğitimcilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bizleri sevgi ve ilgi ile karşılayan gençlerimize, teşekkür ediyorum. Onların yüzlerinde gördüğümüz gülümse, bizler için her şeye değer. Elazığ Belediyesi olarak daha önce olduğu gibi her zaman gençlerimizin yanında oluyor ve kendilerine hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz.

Geçtiğimiz dönem 'Gelecek Sensin' programımızı başlatarak, geleceğimiz olan gençlerimizin eğitim hayatlarında yanlarında olduklarını hissettirmeye çalıştık. Bu dönemde de gençlerimizin eğitimlerine, gelecek planlamalarına katkı sağlayabilmek adına 'Gelecek Sensin' programımızı sürdürüyoruz. Programımızla, öğrenci kardeşlerimize gerçek sınav deneyimi kazandırmak için her ayın 23’ünde TYT ve AYT deneme sınavları gerçekleştireceğiz. Sınavlara giren gençlerimiz için, eğitimlerini pekiştirecek yardımcı materyalleri de hazırladık. YKS rehberlik planlayıcısı ve TYT-AYT soru bankasını öğrencilerimize hediye ediyoruz. Gerçekleştireceğimiz organizasyonlarla öğrencilerimizin motivasyonlarının artırılmasına da önem vereceğiz. Bu kapsamda TYT-AYT sınavı öncesinde motivasyon seminerleri ve moral konserleri düzenleyeceğiz. Gerek eğitsel, gerekse sosyo-kültürel faaliyetlerle gençlerimize hizmet etmek birincil önceliğimizdir. Bütün genç kardeşlerime her alanda muvaffakiyetler diliyorum. Ayrıca gençlerimizi hayata hazırlayan ve bizleri ilgi ile karşılayan eğitim kurumlarımıza, kıymetli eğitimcilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç