SPOR
Giriş Tarihi : 21-03-2024 14:29

Sporda Vefa Gecesi

Sporda Vefa Gecesi

Geleneksel olarak düzenlenen Sporda Vefa Gecesi bu yıl yine yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Geleneksel Sporda Vefa Gecesi programına bu yıl da ilgi bir hayli yoğundu. Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile Elazığ Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın katıldığı organizasyona şehrin sporuna emek veren isimler ve Elazığsporlu yöneticiler, teknik heyet ile futbolcularda katıldı.
İmparator Sarayı’nda düzenlenen iftar organizasyonunda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Her daim yanımızda olan, bizlere destek veren kıymetli aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Uzun yıllar futbol oynayan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı yapan birisiyim ve son 5 yıldır Elazığ Belediye Başkanlığı görevini ifa ediyorum. Bu şehir için büyük bir gayret içindeyiz. Bir çok afete rağmen şehrimize 116 proje kazandırdık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar Allah’a hamd olsun Belediye Başkan adayı olarak gösterildik. Her alanda her hemşerimize hizmet edebilmenin gururuyla sizlerin karşısındayız” dedi.

Sporda Vefa Gecesi

“İYİKİ BU CAMİANIN BİR EVLADIYIM”
Spor alanında önemli projeler hayata geçirdiklerini belirten başkan Şerifoğulları, “Doğukent Mahallemizde Spor Köyü projemiz, Hicret ve Aksaray Mahalleri arasında Tartan Atletizm Pisti, Kapalı Spor Salonumuz ve özellikle amatörümüze her dönem yapmış olduğumuz yardımlar ve şehrimizin gözbebeği Elazığsporumuz’a dimdik yanında durarak destek olduk.

Sporda Vefa Gecesi

Şehrimiz sportif anlamda da çok iyi yerlere gelmenin arifesinde. Şehrimize yeni dönemde çok daha güzel hizmet edebilmek için bugün sizlerin huzurunuzdayız. Dostlarınız ve bir kardeşiniz olarak sizlerden destek istiyoruz.

Sporda Vefa Gecesi

Ulaşamadığımız yerlere sizlerin ulaşmasını rica ediyoruz. Allah’ın izniyle 31 Mart günü bu kardeşiniz yine zaferle ayrılacak. İyiki varsınız, iyiki bu camianın bir evladıyım” şeklinde konuştu.

Sporda Vefa Gecesi


Organizasyon düzenlenen iftar yemeği etkinliği sonrası sona erdi.

Sporda Vefa Gecesi
Sporda Vefa Gecesi

 

Ak PartibelediyebaşkanElazığ BelediyeŞahin Şerifoğulları

mehmet karakılıçmehmet karakılıç