YEREL
Giriş Tarihi : 01-08-2023 12:07

Adalet Bakanı Tunç Elazığ Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Tunç Elazığ Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Elazığ Valiliği’ni ziyaret ettikten sonra Elazığ Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Şahin Şerifoğulları ile bir araya geldi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Bakan Yılmaz Tunç geçtiğimiz gün Elazığ’a gelerek Cem Evi tarafından düzenlenen aşure programına katıldı. Adalet Bakanı Tunç, Elazığ Valiliği’ni ziyaret ederek Vali Dr. Ömer Toraman’la bir araya geldi. Bakan Yılmaz Tunç daha sonra Elazığ Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bakan Yılmaz Tunç’u Elazığ Belediyesi’nde Başkan Şerifoğulları’nın yanı sıra; Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Murat Evren, Elazığ İl Emniyet Müdürü Celal Sel, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe, siyasi parti ve STK temsilcileri karşıladılar. Bakan Tunç, Başkan Şerifoğulları’ndan Elazığ’daki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Şerifoğulları Bakan Tunç’a brifing verdi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç