YEREL
Giriş Tarihi : 13-02-2024 16:01

Başkan Şerifoğulları, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan Şerifoğulları, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında kurum ve STK ziyaretlerine devam ediyor, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şahin Şerifoğulları seçim çalışmalarında ilk olarak, Saadet Partisi önceki dönem İl Başkanlarından İbrahim Hacıbekiroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bekiroğlu, başarı temennisinde bulunurken Şahin Şerifoğulları, misafirperverliklerinden dolayı İbrahim Hacıbekiroğlu’na teşekkür etti.

 

 

ESNAFLARDAN, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TAM DESTEK

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Milletvekili Keleş ve beraberindeki heyetle birlikte, Bankalar Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi, vatandaşlarla buluşarak taleplerini dinledi.

 

 

11 Ana Başlıkta 100 Proje kapsamında Ticaret Doğduğu Sokaklara Geri Dönüyor başlığı altında dükkanlarında cephe yenileme çalışması gerçekleştirilen esnaflar, Başkan Şerifoğulları’na hayata geçirdiği yatırımlar için teşekkür ederek, seçimlerde destek olacaklarını ifade etti.

Şahin Şerifoğulları ise “Bize güç veren, destek olan, dua eden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, TES-İŞ ELAZIĞ ŞUBESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Daha sonra TES-İŞ Elazığ Şube Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Adayı Şerifoğulları ve Milletvekili Keleş ile beraberindekiler, TES-İŞ Elazığ Şube Başkanı İbrahim Kayakayış ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Sendika ile ilgili bilgiler alan Başkan Şahin Şerifoğulları, 5 yıllık görev süresi boyunca hayata geçirdiği ve yeni dönemde Elazığ’a kazandıracağı yatırımları anlatarak destek istedi.

 

 

AYGÜN ÇAM; “BAŞKANIMIZI DESTEKLİYORUM VE HER DAİM YANINDAYIZ”

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve beraberindeki heyet son olarak, Elazığ Baskilliler Derneği Başkanı Aygün Çam, Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Çam; “Bizleri ziyaret eden ve her daim Baskillilerin birebir sorunları ile ilgilendiğine şahit olduğumuz Sayın Başkanımızın ziyareti bizleri onore etti. Dernek başkanlığı sürecimizde talep ettiğimiz ne varsa çok şükür bugüne kadar Sayın Başkanımız tarafından geri çevrilmedi. Hem şahsım hem de derneğimiz adına Sayın Başkanımızı desteklediğimizi ve her daim yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum. Elazığ’da yaşayan Baskilli hemşehrilerimizin de Başkanımızın yanında olduğundan hiç şüphemiz yok.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MANTIĞINI BENİMSEYEREK, İLÇELERİMİZE DE HİZMET GÖTÜRDÜK”

5 yıllık görev süreleri boyunca adeta Büyükşehir Belediyesi mantığı ile hareket ederek, ilçelere de hizmet götürdüklerini dile getiren AK Parti Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları; “2019 Yerel Seçimleri'nden önce şehrimizin kronikleşmiş sorunlarının çözümü, şehrimizin gelişip kalkınabilmesi adına 11 Ana Başlıkta 100 Projemizi hazırladık. Göreve geldiğimiz günden itibaren taahhütlerimizi yerine getirebilmenin gayreti içerisinde çalışmalarımızı başlattık. Yaşadığımız depremler ve pandemi gibi felaketlere rağmen hiçbir bahanenin arkasına sığınmadık. Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, sanayiden sağlığa ve spora kadar her alanda şehrimizi geleceğe taşıyacak bu projelerimizi %90 oranında gerçekleşme oranına ulaştırdık. 43 mahallemizde çalışmalarımızı sürdürürken, Büyükşehir Belediyesi mantığını benimseyerek, ilçelerimize de hizmet götürdük. Bu anlamda Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin Baskil’de, şehidimizin köyünde yapılması çok kıymetliydi. Baskil ilçemizden talep edilen her ne olursa biz cevap verdik. Aynı zamanda Palu’ya yol, Karakoçan’a park ve her ilçemizde, beldemizde Elazığ Belediyesi’nin bir icraatı olmasını istedik. Kapı kapı dolaşıp girmedik gönül bırakmayacağız ve bu süreçte Elazığ’a kazandırdıklarımızı anlatacağız. Eğer yeniden kıymetli hemşehrilerimiz bizleri şehrimizin Şehrül Emin makamına layık görürse, aynı gayret ve samimiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç