YEREL
Giriş Tarihi : 10-10-2023 13:11

Ses yarışması il finali yapıldı

Ses yarışması il finali yapıldı

Elazığ’da üniversite okuyan öğrencilere yönelik Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği ‘Sahne Sırası Sende’ Ses Yarışması İl Finali yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği ses yarışması bu yıl da yoğun bir katılım ile Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’nde düzenlendi.

Popüler Müzik kategorisi ve Türk Müziği kategorisi olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmaya toplam 10 yarışmacı ve üç jüri katıldı. Yarışma Jüriler Tekin Bulut, Emrah Güllü ve Zülfühan Bozkurt’un puanlamasıyla gerçekleşti.

Program, jürilerin puanlamasının ardından yarışmacılara, saz ekibine ve jüri üyelerine katılım belgelerinin taktim edilmesinin ardından plaket takdiminin gerçekleştirilmesiyle son buldu.

Popüler Müzik Kategorisi’nde 1. Mikail Karabey 2. Fetihcan Kaplan 3. Damla Sude Ergen olurken Türk Müziği Kategorisi’nde 1. Hikmiye Beydili 2.Gülbahar Sönmezsoy 3. Özgün Çetin oldu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Bakanlığımızın her yıl düzenlediği ses yarışması bu yıl da yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Yarışma jürilerimiz Tekin Bulut, Emrah Güllü ve Zülfühan Bozkurt’un katılımı ve puanlamasıyla keyifli ve güzel geçti. Yarışmacılarımız bir birinden güzel eserleri gayet güzel bir şekilde seslendirdiler. Yarışmacılarımıza, jürilerimize, saz ekibimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullandı.

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç