YEREL
Giriş Tarihi : 06-01-2023 16:50

FIRAT ÜNİVERSİTESİNİN LİSE ÖĞRENCİLERİNE TANITIMI DEVAM EDİYOR

FIRAT ÜNİVERSİTESİNİN LİSE ÖĞRENCİLERİNE TANITIMI DEVAM EDİYOR

Fırat Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Üniversitemizi lise öğrencilerine tanıtmak amacıyla başlatılan “Fırat’ta Bir Gün” etkinliği kapsamında 3 lise daha Fırat Üniversitesini gezdi.

Şuana kadar toplamda 16 lise Fırat Üniversitesini ziyaret etti. Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Fırat’ta Bir Gün” etkinliğinde lise son sınıf öğrencilerine Fırat Üniversitesi anlatılmaya devam edildi.

Geçtiğimiz hafta Atatürk Anadolu, Balakgazi Anadolu ve Fatih Anadolu lisesi’ni ağırlayan Fırat Üniversitesi bu hafta Fırat Anadolu, Gazi Anadolu ve Harput Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı.

Öğrencilere üniversitenin başarıları, Türkiye ve dünya sıralamaları anlatıldıktan sonra fakülte gezileri gerçekleştirildi. Fakülte binalarını gezen öğrenciler laboratuvarları da büyük bir heyecanla inceledi. Merak ettikleri soruları akademisyenlere ve üniversite öğrencilerine soran lise son sınıf öğrencileri ayrıca kampüs içerisinde gezinti de yaptı.

Gerçekleştirilen gezilerin tercih sürecinde işlerini kolaylaştıracağını belirten lise son sınıf öğrencileri Fırat Üniversitesinin başarılı bir üniversite olduğunu gördüklerini ve tercihlerinde bu başarıları ön planda tutacaklarını söylediler.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç