YEREL
Giriş Tarihi : 12-09-2023 15:28

Elazığ Belediyesi, Beyyurdu Yoluna Sıfır Asfalt Serimi Gerçekleştirdi

Elazığ Belediyesi, Beyyurdu Yoluna Sıfır Asfalt Serimi Gerçekleştirdi

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kolay ve güvenli ulaşım hizmeti sunmak için şehir genelinde sürdürdüğü yol çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, hızlı bir değişim, dönüşüm yaşayan Karşıyaka Mahallesi Beyyurdu mevkiinde 1 km uzunlukta, 25 metre genişlikteki çift şeritli yolun asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

BU HAFTA İÇERİSİNDE YOL TRAFİĞE HAZIR DURUMA GETİRİLECEK

Ulaşım konforunu artırmak ve mahalleler arası bağlantıyı kolaylaştırmak amacıyla sıfır asfalt serimi yapılan yolun 500 metrelik kısmındaki çalışmaları tamamlayan ekipler, kısa süre içerisinde kalan kısmı da tamamlayarak yolu trafiğe hazır duruma getirecek.

Bu hafta içerisinde yolun tamamlanacağını belirten belediye ekipleri, hemen ardından yapılacak çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte yolun hızlı bir şekilde kullanıma sunulacağını kaydettiler.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; şehir genelinde sürdürülen yol çalışmalarının mevsim koşullarının elverişliliği dahilinde sürdürüleceği ve asfalt sezonunun en iyi şekilde değerlendirileceği belirtildi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç