YEREL
Giriş Tarihi : 10-03-2024 15:23

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN RAMAZAN AYI MESAJI

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN RAMAZAN AYI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Ramazan ayının başta hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için sağlık, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları mesajında şunları kaydetti:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan

rahmet ve bereket ayı 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Rahmet ve merhamet kapılarının açıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı bu mukaddes zaman dilimini en güzel şekilde yaşamayı ve layıkıyla idrak edebilmeyi yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Elazığ Belediyesi olarak Ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte yaşamak ve paylaşmak adına iftar soframız başta olmak üzere geleneksel Ramazan etkinlikleri ile çocuklarımıza Ramazan sevincini yaşatacağımız programlar hazırladık. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla Ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte paylaşacağız.

Bu mukaddes zaman diliminde özellikle ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi, öksüzleri, yetimleri her zamankinden daha fazla görüp gözetelim diyor, Ramazan ayının başta hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için sağlık, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.”

mehmet karakılıçmehmet karakılıç