YEREL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 19:18   Güncelleme : 08-03-2024 19:20

YRP Hürriyet Caddesi SKM Düzenlenen Törenle Açıldı

YRP Hürriyet Caddesi SKM Düzenlenen Törenle Açıldı

Elazığ Hürriyet Caddesinde Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

31 Mart Yerel Seçimlerine az bir süre kala Yeniden Refah Partisi tarafından Hürriyet Caddesi Seçim Koordinasyon merkezi açıldı.

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi, YRP Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Zülfü Kartakgül, Sivrice Başkan Adayı Ebubekir Irmak, Palu Belediye Başkan Adayı Muhammed Septioğlu, Akçakiraz Belde Belediye Başkan Adayı İbrahim Ormanoğlu,  parti teşkilatı ve 3 Bin’e yakın vatandaş katılım gösterdi.

Resim

ATEŞ: SADECE HİZMET VAAT EDİYORUZ

Yeniden Refah Partisi olarak sadece hizmet vaat ettiklerini belirten Yeniden Refah Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, “Bu SKM açılışı gösteriyor ki Elazığ değişim istiyor. Bu coşku ve bu izdiham yeniden Milli Görüş Belediyeciliğini istiyor. Bu ilginiz Ahlaklı Belediyeciliğin ayak sesleri. Bugün burada Yeniden Refah Partimize güçlü bir nefes ve ses verdiniz. Bu ses, vicdanın sesi. Yoksulluklara, yolsuzluklara, makam saltanatına son vermenin ve dur demenin sesi. Bu ses yollarını ve kaldırımlarını tamir etmekten bile aciz bir yönetimden kurtulmanın ayak sesleri. Bu sesi bu talebi ve bu ihtiyacı çok net görüyoruz. Sizlere savurganlık değil, kaynaklarını verimli kullanacak bir belediye vaat ediyoruz. Size iki dönem Milletvekilliği yapmış ancak adı bu güne kadar hiçbir olumsuzlukla anılmamış, Ahlak ve dürüstlük abidesi Faruk Septioğlu ile geliyoruz. Biz sadece hizmet vaat ediyoruz. Bizim kimseye niyet borcumuz yok. Sizlerin desteği, duası ve samimi gayretlerinizle iş başına geleceğiz. Yeniden Refah Partisi Faruk Septioğlu Belediye Başkanı olacak. Bizim gelişimizle birlikte Elazığ’a hizmet, yatırım ve istihdam gelecektir. Bırakın Başkan Yardımcısı ve müdürünü şefine bile ulaşılamayan bir Belediye değil, hep sizin içinizde olan bir yönetimle geleceğiz. Buradaki topluluk seçim sonucunu veriyor ama bizler seçime kadar durmadan çalışacağız, hep sahada olacağız.” dedi.

Resim

SEPTİOĞLU: EMEKLİYE 2500 TL KART YARDIMI YAPACAĞIZ

Konuşmasında Elazığ’ın ve ülkenin sorunlarına değinen ve emeklilere 2500 TL kart vereceğini belirten Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Bir dostum diyor ki 2 Bin büyük baş hayvandan fazlasını alıyordum eridi şimdi 100 taneyi zor alıyorum diyor. Benim çiftçim diyor ki; bahçedeki ürünü dalından toplayacak insana ücretsiz vereceğim, toplayıcı bulamıyorum diyor. Emekli, muhtacım diyor, utanmam lazım benim. Bu kadar el açan insanımız oluştu, bu ülkemizin utancıdır. Biz diyoruz ki o iş başında güzel hizmet veren emniyet mensubumuzu unutmadık kafasına kurşunu sıktığı zamanı, görevini yapamamanın vicdanına verdiği rahatsızlığı unutmadık. Biz Hâkim, Savcımızın görevini bırakıp da köşeye çekilip emekli olduğunu unutmuyoruz. Adil hükmü veremediği için mesleğinden çekilip köşede duran Hakim ve Savcımızı unutmuyoruz. Biz çekilen köşesinde bekleyen, memleketimin vicdanının sesiyle hareket eden bürokratlarımızın hiç birini unutmuyoruz. Hepsi Hakkı, Adaleti, Doğruyu, Hukuku, Ahlakı bekliyor. Gönlümüzden geçen fakat söylemediğimiz bir konu vardı söylemem konusunda ısrar ettiler, o zaman buradan duyuruyorum Başkan seçildiğimiz takdirde emeklilerimiz hepsine Yeniden Refah Kartla 2500 TL vereceğiz. Bütün ihtiyaç sahiplerine ayrım yapmadan hepsine aynı kartı vereceğiz. Belediye yollar, dönüşüm bunların hepsini biliyorsunuz biz bunların hepsine vakıfız ahlaklı bir şekilde, birlik beraberlik içinde yapacağız bunları sadece şunu söylüyoruz; “saltanata son, hırsızlığa son, vatandaşın hakkı şeffaf yönetim.” 2002-2003’de de dediğimiz gibi siz emredeceksiniz biz yapacağız, Belediye sizin emrinizde olacak. Siz ne istiyorsanız biz onu birlik beraberlik ve huzur içinde Elazığ’a getireceğiz. Bir tek burada kalmayacak kısa ve öz diyoruz, Elazığ ışığı buradan yakacak ve Allah nasip ederse Türkiye’de Fatih Hocamıza’da nasip olacak inşallah. Biz saltanat değil belki o Külliye denilen yere de gitmeyeceğiz, biz hizmetin olduğu yerde olacağız.” Dedi.

KARAKUŞ:BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZDA HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK

Yeniden Refah Partisi Belediyecilik anlayışlarında hata yapma lüksünün olmadığını belirten SKM Başkanı Av. Erhun Karakuş “Bugün 31 Mart seçimlerinin sonucunun belirlendiği gündür. Bugün 31 Mart akşamındaki zaferin müjdelendiği gündür. Bugün önümüzdeki 5 yılın Elazığ’da Septioğlu mührünün Yeniden Refah Partisi mührünün vurulduğunu müjdeleyen gündür. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bizler her toplantımızda 31 Mart akşamı kazanacağımız belediyelerde göstereceğimiz Belediyecilik anlayışında bizim hata yapma lüksümüzün olmadığını vatandaş için hak için hakka hizmet etme yolunda mücadele etmemiz gerektiğinin bizim açımızdan bir sorumluluk olduğunu ifade ettik. Çünkü 94 yılında olduğu gibi 94-89 yılındaki Milli Görüş Belediyeciliği nasıl ki Milli Görüşe iktidarın önünü açtıysa 31 Mart akşamından sonraki göstereceğimiz Belediyecilik performansı 2028’de Dr. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesine Yeniden Refah Partisini ’de İktidara taşıyacaktır.” Dedi.

KARAHÜSEYİNOĞLU: SİZ ŞEHRİN TEMİZLİĞİNİ YAPAMIYORSUNUZ

Açılışta konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı ve İl Hatibi Dr. Osman Cem Karahüseyinoğlu,“Şu Elazığ sokaklarının halini görüp de üzülmemek elde değil. Katrilyonluk ve Milyarlık projeler açıklanıyor. Elazığ sokaklarına bir kürek asfalt dökemeyenler bir milyarlık turizm restorasyon projesini nasıl yapacaklar. Bizler depreme dirençli şehirler dedik önce Elazığ sokaklarındaki depremin izlerini sileceksiniz, mekruh hale getirdiğiniz, yıkıntılar içinde bıraktığınız Elazığ’ı önce bir temizleyeceksiniz bırakın proje açıklayıp, katrilyonluk projelerden bahsetmeyi siz şehrin temizliğini yapamıyorsunuz. Siz suyunu akıtamıyorsunuz. Siz kanalizasyonunu yapamıyorsunuz. Siyasi hayatımıza mal olsa da yer altına ineceğiz dediler, Elazığ bütçesini 20 yıllığına hipotek ettiler. Dünya bankasından hibe krediler aldılar, o kredileri aldıkları içinde Dünya Bankası, Avrupa Birliği, Bakanlıklar yapılan kanalizasyonları kontrol etti. Sizler gördüğün kazdıkları toprağı yeniden içine döktüler. Denemesi var mı var. Seçimden sonra bunları deneyeceğiz diyorlar o zaman patlarsa bir şey olmaz, inşallah nasip olmayacak bizler orayı yeniden kazdıracağız, denemesini yapmadan bir kuruş bu yetimin hakkını yedirmeyeceğiz. Yeşil alanlar dediler, Elazığ’ın doğusuna, kuzeyine bakın biz projemizi açıkladık şu Elâzığ’ın Hürriyet Caddesi’nden bu tarafa hiçbir tane park var mı. Bir tane yapılan bir yeşil alan var mı. Bu insanları sizler neden rencide ediyorsunuz, neden aşağılıyorsunuz, neden hakaret ediyorsunuz. Buna müsaade etmeyeceğiz. Şimdi sizlere söylüyorum proje açıkladılar, projenin içinde kadınlar, çocuklar, gençler yok ama ne var rant, şatafat var bunlara müsaade etmeyeceğiz.” Dedi.

 

        

 

AdminAdmin