YEREL
Giriş Tarihi : 28-03-2024 13:55

BAŞKAN ALAN FÜ ÖĞRENCİLERİYLE İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN ALAN FÜ ÖĞRENCİLERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Fırat Üniversitesi öğrencileriyle iftarda bir araya geldi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ikram edilen iftar yemeğine Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Prof. Dr. Soner Özgen, Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar ve Fırat Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Furkan Dilaver katıldı.

Ülkemizin değişik illerinden Fırat Üniversitesi'nde öğrenim görmek için gelen ilimizin misafirleri olan sevgili gençlerle iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan,  iftar sofrasında gençlerle bir araya gelmelerini sağlayan FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a teşekkür etti.

Ülkemizin dört bir köşesinden Fırat üniversitesinde öğrenim görmek için Elazığ’a gelen gençlerin şehrin ortak misafirleri olduğunu ifade eden Başkan Alan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Türkiye'mizin muhtelif şehirlerinde evlatlarını şehrimize  gönderip bize teslim ve emanet eden ailelerin gözü arkada kalmasın.   Çünkü sizlerin eğitimime özen gösterdiği gibi, huzur ve mutluluk içinde bir öğrencilik dönemi geçirmeniz için baba şefkatiyle yoğun gayret ve özen gösteren çok değerli Rektörünüz ve birbirinden değerli Rektör yardımcılarınız var.  Gerçekleştirdikleri güzel bir organizasyon bunun en somut ve en güzel örneği. Ben Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak sayın rektörümüze ramazan ayındaki bu hayırlı organizasyonu için çok teşekkür ediyorum.   5 bin öğrencimize verilen bu iftar programında çorbada bir tuzumuz olduysa ne mutlu bize. Ben Elazığ’daki iş insanlarımıza bu vesileyle çağrıda bulunarak bu hayırlı organizasyona katkı sunmalarını diliyorum. Ramazan ayında memleketlerinden ve ailelerinden uzakta ilimize eğitim görmek amacıyla gelen gençlerimize iftar yaptırmanın manevi hazzını yaşasınlar ve bu hayra ortak olsunlar. Bizler, Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu programın geleneksel olması adına üzerimize düşen görevi yapıp hayra vesile olmaya devam edeceğiz”

İftar programında konuşan Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, ilimizde birlik ve beraberliğin bir göstergesi olarak 5 bin öğrenciye iftar yemeği ikram eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’a teşekkür etti.

Başkan Alan, iftar programından sonra Üniversiteli gençlerin masalarına giderek ramazanlarını hayırlı etti ve derslerinde başarılar diledi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç