SPOR
Giriş Tarihi : 28-10-2023 23:55

İzmir’de gol sesi çıkmadı

İzmir’de gol sesi çıkmadı

Stat: Alsancak

Hakemler: Şahin Berker, Ali Rıza Öztürk, Erdoğan Sertan Akman

Karşıyaka:Haydar, Ferdi ( Yasin Dk. 46), Erdinç, Alpay, Emre ( Emre Özsarı Dk85), Emre Gemici ( Fatih Taşdelen Dk.67), Enes, Hakan (Adem Dk.79), Bilal, Sefa ( Barış Dk.46), Cenk Ahmet

3 Gen Holding Elazığspor: Hakan ( Yiğit Dk. 29), Hasan ( Beykan Dk. 63), Burak, Metin, Berşan ( Mesut Dk.72),  Burhan, Yağızcan, Mikail, Fatih, Çağrı Yağız ( Cengzhan Dk.73), Bahattin ( Murat Dk. 72)

Gol: Yok

Sarı Kart: Bilal, Emre Gemici  (Karşıyaka) Burak, Burhan ( Elazığspor)

TFF 3. Lig 2. Grup’un 8. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor, Karşıyaka ile deplasmanda karşılaştı. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda oynanan ve Gümüşhane Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Şahin BERKER’in düdük çaldığı maça etkili başlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz net fırsatlar yakaladı. 7. Dakika’da Fatih KIRAN’ın ceza sahası dışı sağ çaprazından vuruşunda kaleciden dönen topu Berşan tamamlamak istedi ancak top direkten döndü. 17. Dakika’da ise bu kez Burak Yamaç ceza sahası içinde net bir gol fırsatından faydalanamazken, ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. Bordo-Beyazlı ekibimizde 27. Dakika’da ise kaleci Hakan oyuna devam edemedi ve yerini Yiğit’e bıraktı.

 

İkinci yarıya da etkili başlayan Bordo-Beyazlı ekibimizde bu kez 55. Dakika’da Bahattin direğe takıldı. Ceza sahası dışından sert ve etkili vuran Bahattin’in şutunu kaleci Haydar çeldi ve meşin yuvarlak direkten oyun alanına geri döndü. İlerleyen dakikalarda Karşıyaka Emre Gemici ile iki net fırsattan yararlanamazken, yapılan oyuncu değişiklikleri de sonuç vermedi ve mücadele golsüz eşitlikle sona erdi. Puanını 7’ye yükselten 3Gen Holding Elazığspor, gelecek hafta evinde Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek.

 

 

AdminAdmin