YEREL
Giriş Tarihi : 14-07-2023 16:27

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Aziz milletimizin destansı bir kahramanlık sergilediği 15 Temmuz destanının 7. yıl dönümünde başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

15 Temmuz hain kalkışmasını unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları mesajında, şunları kaydetti:

 “15 Temmuz ihaneti, tarihimiz boyunca yaşadığımız en karanlık ihanettir. İçimizdeki hainlerin; yurt dışı uzantılarıyla birlikte milli irademizi, vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan hain kalkışması, tarihi destanlarla dolu aziz milletimizin şanlı direnişiyle geri püskürtülmüştür. Vatan topraklarının dört bir yanında milletimiz tek yürek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla kıyama kalkarak, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır. Bu şanlı direniş tarihe altın harflerle yazılırken, milletimizin istiklaline ve istikbaline karşı her türlü girişime canıyla kanıyla fırsat vermeyeceğini bir kez daha haykırmıştır. Yüz yıl geçse dahi tıpkı Çanakkale ruhu gibi 15 Temmuz ruhunu nesilden nesile taşıyacak, yaşadığımız ihaneti unutmayacak, unutturmayacağız. Aziz milletimizin destansı bir kahramanlık sergilediği 15 Temmuz destanının 7. yıl dönümünde başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

mehmet karakılıçmehmet karakılıç