YEREL
Giriş Tarihi : 29-03-2024 19:26

BAŞKAN ADAYI SEPTİOĞLU: ELAZIĞ, EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR

BAŞKAN ADAYI SEPTİOĞLU: ELAZIĞ, EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim sürecinde son viraja girilirken vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Başkan Adayı Septioğlu, “Elâzığ’ımız daima doğru zamanda, en doğru kararı veren bir şehirdir. Bu şehir 31 Mart’ta geleceğini, yanlışa, adaletsizliğe, savurganlığa, adam kayırmacılığa geçit vermeyecek bir hizmet anlayışına teslim ederek, en doğru kararı verecektir. 1 Nisan sabahı Elazığ için hak adaletle şekillenecek yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Elazığ bize inanıyor, biz de milletimize inanıyoruz.” dedi.  

Toplumun tüm kesimlerini ziyaret ederek dertlerine ortak olan Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Kırklar Mahallesi'ndeki konteyner kentlerde kalan depremzede vatandaşları ziyaret etti. Konteyner kentteki zorlu yaşam koşullarından dolayı yaşadıkları sıkıntıları anlatan depremzede bir vatandaş, bugüne kadar siyasilerin kendilerini görmezden geldiklerini, seslerini duymadıklarını belirterek. “Sizi tanıyoruz, biliyoruz. Bizleri düşündüğünüzü çok iyi biliyorum. Çünkü bugüne kadar bizlerin yanına gelen ilk defa siz oldunuz. Sorunlarımıza çözüm bulacağınıza inanıyoruz.” diye konuştu.

Çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Başkan Adayı Septioğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve kurum çalışanlarını ziyaret etti. 

Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Adayı Septioğlu daha sonra Sugözü Mahalle Muhtarı Seda Gündoğan ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Adayı Septioğlu, ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılara ilişkin vatandaşlarla istişarelerde bulunarak, “22 yılda sahip olduğumuz tüm değerler satıldı. Fabrikalarımızın hemen hepsini özelleştirdiler. Çimento fabrikası özelleştirildi ve anında çalışan sayısı üçte bire düşürüldü Bu ne demek işsizlik demek. Ülkemizde işsizlik had safhada. Gençlerimiz umutsuz.” Diye konuştu.

Ziyaretlerinin son durağında Ulukent Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Septioğlu, sorunları ve talepleri dinledi, “Bu şehrin bir ferdi olarak yaşadığımız her türlü olumsuzluğu, insanımızın sıkıntılarını, beklentilerini hepsini biliyoruz. Elazığ için Refah dolu günlere adım adım yürüyoruz.” Dedi.

AdminAdmin