YEREL
Giriş Tarihi : 12-02-2024 15:03

Başkan Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’nde “Elazığ Seninle Gurur Duyuyor” Sloganlarıyla Karşılandı

Başkan Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’nde “Elazığ Seninle Gurur Duyuyor” Sloganlarıyla Karşılandı

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Teşkilat mensupları ile birlikte Doğukent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri Başkan Şerifoğulları’nı, sevgi gösterileri ve “Elazığ seninle gurur duyuyor.” sloganlarıyla karşıladı.

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında yoğun temposuna devam ediyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, önemli temaslarda bulundu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, 2. MOTOKROS VE OFF-ROAD ETKİNLİĞİNE KATILDI

Elazığ Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şerifoğulları ilk olarak, Hazarbaba Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen 2. Motokros ve Off-Road etkinliğine katıldı.

Vatandaşlar, arazi araçlarıyla birlikte 2 bin 347 rakımlı Hazarbaba Dağı'na çıkarak Off-Road heyecanını yaşarken, Başkan Şerifoğulları da Off-Road aracı kullandı.

 

 

Vatandaşlarla da yakından ilgilenerek taleplerini dinleyen Şerifoğulları; “Biraz toza biraz çamura bulansak da 2. Motokros ve Off-Road etkinliğinde coşkulu, adrenalin dolu farklı ve güzel bir gün geçirdik. Tüm macera severlere ve Off-Road tutkunlarına yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, DOĞUKENT MAHALLESİ’NDE “ELAZIĞ SENİNLE GURUR DUYUYOR” SLOGANLARIYLA KARŞILANDI

Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’nde gerçekleştirilen programda yüzlerce vatandaşın sevgi gösterileri ve “Elazığ seninle gurur duyuyor.” sloganlarıyla karşılandı.

Başkan Şerifoğulları’na, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve teşkilat üyeleri de eşlik ederken, programda Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun da yer aldı.

Organizasyonda konuşan AK Parti Doğukent Mahalle Başkanı Orhan Arı, yerel seçimlerde AK Parti’nin %90 oy oranına sahip olacağına inandığını dile getirdi.

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan ise; “Doğukent Mahallesi, hizmet edenlere nasıl sahip çıktığını bugün gösteriyor. İnşallah değerli Belediye Başkanımız önümüzdeki beş yılda da, mahallemize en güzel hizmetleri yapacaktır.” ifadesinde bulundu.

Teşkilatı ile birlikte saha çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver; “Burada gördüğünüz Anadolu kadınları; liderine, vatanına, bayrağına ve devletine sevdalı kadınlar.” diyerek, programa katılan kadınlara teşekkür etti.

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm de; “Bugün bu salonu hınca hınç doldurduğunuz için teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na en güçlü desteği vereceğinize dair sizlerden bir söz istiyorum. Allah’ın izni ile Doğukent’te 31 Mart akşamı sandıkları doldurup AK Parti diye inletecek miyiz? Allah sizlerden razı olsun.” dedi.

 

 

BAŞKAN YILDIRIM; “EN ÖNEMLİ UNSURUMUZ, DEĞERLER ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAMIZDIR”

Tüm teşkilatın ilk günden itibaren sahada olduğuna vurgu yapan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Biz yolumuza aynı kararlılıkla devam ediyoruz. Bizleri, diğer siyasi partilerden ayıran en önemli unsur, değerler üzerinden siyaset yapmamızdır. Gönüllere girmekten çok daha önemli bir şey var o da gönüllerde kalıcı olmaktır.” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI; “ELAZIĞ; ‘HAZIRIZ, KARARLIYIZ, ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’ DİYOR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı da; “Şahin Başkan ile yapmış olduğumuz bu tür mahalle toplantılarında, Elazığ’ın kararını verdiğini görüyoruz. Elazığ; “Hazırız, kararlıyız, Şahin Şerifoğulları” diyor. Siyasette rehavet olmaz. AK Parti Teşkilatları görünmez kahramanlardır. Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız görünmez kahramanlarıdır. Liderimizin emanetine, Şahin Şerifoğulları’na ve 19 adayımıza sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Doğukent ve bütün mahallelerimizin aynı bilinçte olduğunu biliyorum.” ifadesinde bulundu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “HEMŞEHRİLERİMİZLE EL ELE, KOL KOLA YÜRÜYECEĞİZ”

Sevgi gösterileri ve tezahüratlarla konuşmasına başlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Elazığ’ımız binlerce yıllık mazisi olan ve birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Harput’un varisi. Elazığ’ımız kadim bir medeniyet merkezi. Elazığ, hepimiz için özel bir sevda. Bizler, aşığı olduğumuz bu özel sevdamıza hizmet edebilmek için 5 yıl önce, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, hemşehrilerimizin teveccühü ve Rabbimizin izni ile bu yola revan olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızı mahcup etmemek için elimizden geleni yaptık. 11 Ana Başlıkta 100 Projemizi hazırladık. Şehrimizin her noktasında mahallelerimizi kalkındırıp dönüştürebilmek ve insanımızın huzurlu yaşayabilmesi için projelerimizi yatırıma dönüştürdük. Göreve başlar başlamaz taahhütlerimizi yerine getirebilmek için hızlı bir şekilde Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve Teşkilatımızla çalışmalarımıza başladık. Elazığ olarak afetler yaşadık. Önce 24 Ocak Elazığ Depremi ardından pandemi süreci. Asrın Felaketi diye adlandırılan 6 Şubat Depremlerini de yaşadık. Bütün felaketlere rağmen amalarımız, fakatlarımız ve lakinlerimiz olmadı. Hiçbir bahanenin ardına sığınmadık. Bugün geldiğimiz noktada, şehrimizin her noktasına AK Belediyeciliği ilmek ilkmek işledik.  Şehrimizin batısına ne yaptıysak, doğusuna da aynı çalışmaları yapma gayretinde olduk. Muhtarımız da şahittir, Doğukentliler adına talep ettiği hiçbir şeyi geri çevirmemeye çalıştık. Her mahalleye uyguladığımız bu tür yatırımlarla şehrimiz farklı bir görüntüye kavuştu. 31 Mart akşamına kadar Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve Teşkilatlarımızla birlikte, bütün hemşehrilerimizle el ele, kol kola yürüyeceğiz. Yaptıklarımızı anlatacağız. Allah’ın izni ile 2024-2029 yılları arasında şehrimize kazandıracağımız nitelikli projeleri sizlere anlatacağız. Bizlere yetki verirseniz aynı gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

 

 

Başkan Şerifoğulları daha sonra, önceki dönem Beyhan Belde Belediye Başkanlarından Mahmut Yaman’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, acil şifalar diledi.

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç