YEREL
Giriş Tarihi : 30-10-2023 14:15

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA, KİTAP FUARI’NDA YOĞUN İLGİ

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA, KİTAP FUARI’NDA YOĞUN İLGİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kapılarını açtığı günden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, Kitap Fuarı’nda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilen Kitap Fuarı, yoğun katılımla devam ediyor. Elazığlıların dilediği kitaplara ulaşabildiği ve yüzlerce yayınevinin yer aldığı Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nda ulusal ve yerel şair-yazarların imza ve söyleşi programları da sürüyor. Bekir Develi, Türker Akıncı, Haluk Özdil, Murat Akan, Zekeriya Efiloğlu, Erhan Afyoncu ve Ebru Elmaskeser gibi önemli kalemlerin okuyucularla buluştuğu fuarda İkram Arslan, Seyit Ali Kahraman, Yaren Atalar, Ahmet Bulut, Prof. Dr. Yüksel Arslantaş, Sedat Çağlayan, Telmih Kitap – Şair/Yazarlar, Muhammed Tacettin Kutay, Alişan Kapaklıkaya, İkbal Gürpınar, Serdar Tuncer, Tufan Gündüz, Pelin Çift, Hulki Cevizoğlu, Sevda Türküsev, İhsan Süreyya Sırma, Hatice Kübra Tongar ve Mecit Ömür Öztürk gibi şair ve yazarlar da kitapseverlerle bir araya gelecek.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, PROF. DR. AFYONCU’NUN SÖYLEŞİ PROGRAMINA KATILDI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları ilk olarak, Elazığ Valisi Ömer Toraman ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile birlikte Milli Savunma Üniversitesi Rektörü, Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Erhan Afyoncu’nun Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği söyleşi programına katıldı. Programın sonunda Başkan Şahin Şerifoğulları, Prof. Dr. Afyoncu’ya hediye takdiminde bulundu. Ardından, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü, Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Erhan Afyoncu’nun okuyuculara yönelik imza etkinliği gerçekleştirildi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, fuara gelen vatandaşlar ve öğrencilerle de bir araya geldi. Öğrenciler ve vatandaşların yoğun ilgisini gören Başkan Şerifoğulları ile katılımcılar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Şerifoğulları ayrıca, vatandaşların ve öğrencilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, YAYINEVİ STANTLARINI DA GEZDİ

Vatandaşların kitaplara olan ilgisinin artırılması ve şehrin tanıtımına, kültürel kalkınmasına katkı sunmasının amaçlandığı Kitap Fuarı’nda Belediye Başkanı Şerifoğulları yayınevi stantlarını da gezdi. Oldukça yoğun bir ziyaretçi kitlesinin olduğu Kitap Fuarı’nın Elazığ’da düzenlenmesinin önemli olduğunu ifade eden şair ve yazarlar, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

“BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİZİ KİTAP FUARI’MIZA DAVET EDİYORUM”

Ziyaretinin ardından değerlendirmede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Aziz şehrimiz Elazığ’ımızın 30 yıl boyunca hayalini kurduğu, şehrimizin gelecek vizyonu açısından önemli bir kazanım olan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’mizde, Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'mızı düzenlemekten mutluluk ve gurur duyuyoruz. Kapılarını açtığı ilk günden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Kitap Fuarı’nı bizler de ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kıymetli hemşehrilerimiz, kitapseverler Kitap Fuarı’nı özlediğini ifade ettiler. Böyle önemli bir organizasyonu gerçekleştirdiğimiz için bizlere teşekkür ettiler. Ayrıca Kitap Fuarı’nda bizleri yoğun ilgi ile karşıladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hizmet, eser ve gönül belediyeciliği ilkesiyle bu kutlu yolda yürürken, insanı merkeze alan hizmetlerimize devam ediyoruz. Şehrimizin sadece altyapısı ve üstyapısına yatırım yapmıyor, tanıtımına, kültürel kalkınmasına katkı sunmak için de mesai harcıyoruz. Ayrıca geleceğimiz olan gençlerimizin, öğrencilerimizin bu tür organizasyonlarla yarınlara daha donanımlı ve güçlü hazırlanmalarına katkı sunuyoruz. Gençlerimizin, öğrencilerimizin daima yanında olmaya devam ederken, aziz şehrimizin gelecek on yıllarına değer katmayı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle dolu dolu geçen ve 5 Kasım’a kadar sürecek olan Kitap Fuarı’mıza bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum.” dedi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç