YEREL
Giriş Tarihi : 21-09-2023 15:04

Başkan Şerifoğulları Aksaray Mahallesi’nde Yoğun İlgi İle Karşılandı

Başkan Şerifoğulları Aksaray Mahallesi’nde Yoğun İlgi İle Karşılandı

Mahalle ayrımı gözetmeden Elazığ’ın dört bir yanına hizmet götüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi’nde Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; GÖNÜL, HİZMET VE ESER BELEDİYECİLİĞİYLE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Gönül, hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla şehrin her bir köşesine önemli yatırımların gerçekleştirilmesini sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 11 Ana Başlıkta 100 Projenin yanı sıra Elazığ’ın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda da proje ve yatırım odaklı hizmet üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları bu kez, Kültür Mahallesi Muhtarı ile bir araya gelirken, Aksaray Mahallesi’nde yapımı süren çalışmaları yerinde inceledi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KÜLTÜR MAHALLESİ MUHTARI BİTER’İ ZİYARET ETTİ

Başkan Şahin Şerifoğulları ilk olarak Kültür Mahallesi Muhtarı Murat Biter’i ziyaret etti. Muhtar Biter’den mahalle ile ilgili bilgiler alan Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinleri ile de bir araya geldi.

 “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, MAHALLE AYRIMI GÖZETMEDEN ÇALIŞIYOR”

Daha sonra Aksaray Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Aksaray Mahalle Muhtarı Özcan Bal’ın da eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Şahin Şerifoğulları’nı mahallede ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar; “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi ve bütün Elazığ’a gerekli önemi veriyor. Kendisi mahalle ayrımı yapmadan, Aksaray Mahallesi’ne de önemli yatırımların kazandırılmasını sağladı. Sayın Başkanımıza mahallemize ve bölgeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

YENİ YOL, BÖLGENİN ULAŞIM KALİTESİNİ ARTIRACAK

Öte yandan şehrin trafik yükünü alternatif yollarla rahatlatmak, trafik akışına konfor kazandırmak amacıyla yürütülen çalışmalar doğrultusunda şehrin dört bir yanında yeni alternatif yol açma çalışmaları da kesintisiz sürüyor. Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi ile protokol yolunu birbirine bağlayacak olan yeni yol yapım alanındaki çalışmaları da inceledi. Yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda, 22 metre genişliğinde olacak yeni yolun tamamlanmasının ardından asfalt serimi, aydınlatma, kaldırım ve yol çevresinde peyzaj çalışmaları gerçekleştirilecek. Doğal gaz tedarik hattının döşenmesinin ardından önümüzdeki yıl hizmete sunulması beklenen yeni yol bölgede trafik akışını rahatlatacak, modern ve güvenli bir ulaşım olanağı sağlayacak.

 “AZİZ ŞEHRİMİZİ GELECEĞE TAŞIYACAK OLAN KALICI YATIRIMLARIMIZI GERÇEKLEŞTİRMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Şahin Şerifoğulları; “Aziz şehir Elazığ’ımızda devam eden çalışmalarımızı incelemeyi ve mahalle gezilerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Aksaray Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projelerimizi ve yatırımlarımızı yerinde inceleyerek bilgiler aldık. Biz, mahalle ayrımı gözetmeden, ilk günkü aşkla gönül, hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla çalışıyor ve şehrimizin her köşesine yatırım yapmaya devam ediyoruz. İnsanı merkeze alan bir belediyecilik anlayışıyla da kıymetli hemşehrilerimizin gönüllerine dokunarak, her zaman istişare içerisinde oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin destekleri ve dualarından aldığımız güçle çıktığımız bu kutlu yolda, Elazığ’ımızı geleceğe taşıyacak olan kalıcı yatırımlarımızı gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz. Bizleri bugün ilgi ile karşılayan Aksaray Mahallemizdeki hemşehrilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadesinde bulundu.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç