YEREL
Giriş Tarihi : 10-03-2024 15:29

Başkan Şerifoğulları’nın Seçim Temposu

Başkan Şerifoğulları’nın Seçim Temposu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Olgunlar Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluştu. Başkan Şerifoğulları; “Olgunlar Mahallesi bizlere en güçlü desteği veren mahallelerimizden oldu” dedi.

31 Mart yerel seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, mahalle buluşmaları kapsamında Olgunlar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

MERKEZ İLÇE BAŞKANI ÇALIŞKAN; “OLGUNLAR MAHALLESİ, PROGRAMIMIZI MİTİNG ALANINA ÇEVİRDİ”

Programda konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan; “Olgunlar Mahallesi programımızı adeta miting alanına çevirdi. Bütün mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Bu akşam burada görüyoruz ki, Olgunlar Mahallesi başta olmak üzere Elazığ’da sandıkları patlatacağız ve Şahin Başkanımıza yeniden şehrin Şehrül Emin makamını teslim edeceğiz inşallah.” dedi.

KADIN KOLLARI BAŞKANI TÜVER; “BAŞKANIMIZ, ŞEHRİMİZE GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ İLMEK İLMEK İŞLEDİ”

Başkan Şerifoğulları’nın 5 yılda önemli yatırımlara imza attığını ifade eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver; “Elazığ AK Parti’nin kalesidir. Elazığ liderini yalnız bırakmayan vefa şehridir. Bu akşam bu salonu mitinge çevirerek şehrimize yapılan yatırımlara karşılık vefanızı gösterdiniz. Belediye Başkanımız, 5 yılda her alanda şehrimize önemli hizmetlerde bulundu, gerçek belediyeciliği ilmek ilmek işledi. Yeni dönemde de kıymetli projelere imza atacak. 31 Mart’ta Sayın Başkanımıza vereceğiniz desteklerden eminiz. Bu toplantıda bir kez daha Elazığ’ın yine, yeniden Şahin Şerifoğulları dediğine şahit olduk.” ifadesinde bulundu.

 

 

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KÜRÜM; “ELAZIĞ KARARINI VERMİŞ”

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm; “Bu coşkuyu gördüğümüzde bir kez daha anladık ki, Olgunlar Mahallesi Elazığ’ın diğer 42 mahallesi gibi kararını vermiş ve bugün bizlere diyor ki; “Şahin yükseklerden uçar.” Gittiğimiz her mahalle buluşması her zaman çok coşkulu geçiyor. 31 Mart’ta bu coşkuyu taçlandırmak için gece gündüz durmadan Elazığ için çalışan Şahin Başkanımıza destek vereceğinizden eminiz.” diye konuştu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “OLGUNLAR MAHALLESİ 31 MART’TA DA SANDIKLARI PATLATACAK “

Olgunlar Mahallesi’nin yeni dönemde de en güçlü desteği vereceklerine inandıklarını dile getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Olgunlar Mahallesi’nin yiğit, mert, dürüst, çalışkan, vatansever mahalle sakinleri, toplantımızı miting alanına çevirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. 2019 yılında sizlerin karşısına çıktığımızda Olgunlar Mahallesi bizlere en güçlü desteği veren mahallelerimizden oldu. Bugün yine görüyoruz ki, Olgunlar Mahallesi 31 Mart’ta da inşallah sandıkları patlatacak.” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “KENTSEL VE YERİNDE DÖNÜŞÜMÜ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Birbirinden kıymetli projeleri Elazığ’a kazandıracaklarını ifade eden Başkan Şahin Şerifoğulları; “Belediyecilik hizmet kapısı ve şehre duyulan sevdanın adıdır. Belediyecilik milletin derdi ile hem hal olmak, proje üretmek ve yatırımlar yapmaktır. 2019 Yerel Seçimleri'nden önce Elazığ’a değer kazandıracak projelerimizi 5 yılda birer birer yatırıma dönüştürdük. Görev süremiz boyunca 116 projemizi aziz şehrimize kazandırdık. Yeni dönem için yine sahadayız, her mahallemizi ziyaret edip projelerimizi anlatıyoruz. Yeni dönemde Elazığ’ımızı bölgede lider il konumuna getirecek marka projelerimizi oluşturduk ve beğenilerinize sunduk. İstihdam ve kalkınmadan, gençlik ve spora, aile, kadın ve çocuktan, ulaşıma, turizmden, kültür ve sanata, çevre ve şehirciliğe kadar her alanda şehrimize çağ atlatacak kıymetli projelerimizi Elazığ’ımıza kazandıracağız. Özellikle kentsel ve yerinde dönüşümü çok önemsiyoruz. Olgunlar Mahallemizin de içinde bulunduğu 16 mahallemizde kentsel ve yerinde dönüşüm çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Bizim tek gayemiz, aziz şehrimizin her alanda kalkınmasına katkı sağlamak.” ifadesinde bulundu.

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç