YEREL
Giriş Tarihi : 06-04-2023 22:54

ÖZCAN DEMOKRASİ TARİHİNDE BİR İLKE İMZA ATIYOR

ÖZCAN DEMOKRASİ TARİHİNDE BİR İLKE İMZA ATIYOR

CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan, 8 Nisan Cumartesi günü düzenleyeceği açık hava toplantısı ile dünya demokrasi tarihinde bir ilke imza atacak.

CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan, uzun bir süredir dile getirdiği ön seçim talebinin CHP  Genel Merkezi tarafından karşılanmaması nedeniyle  düzenleyeceği açık hava toplantısında halktan  bağımsız milletvekili adaylığı onayı alacak. 8 Nisan Cumartesi günü saat 14:30’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek açık hava toplantısına yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

“Bütün Hemşerilerimi Cumhuriyet Meydanı’na Bekliyorum”

 8 Nisan Cumartesi günü düzenleyecekleri etkinliğin demokrasi tarihinde bir ilk olacağına dikkat çeken Özcan; “Ben her platformda tam demokrasiyi savunan birisiyim. Demokratik kurallar çerçevesinde partimizde adaylık belirleme hususunun parti tabanına sorularak yapılması gerektiğini savundum. Bu talebimi partime de ilettim. Ancak bu demokratik talebim yerine getirilmedi. Önseçim yapılmadı. Ben de milletvekili olarak ilimize hizmet etme amacımı halkımla paylaşmak istedim. Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz ve demokrasi tarihinde bir ilk olacak açık hava toplantısı ile halkımızla  adaylık toplantısı yapacağız. Eğer halk Ali Özcan’ı vekilli olarak görmek istiyorsa, halkın talebi doğrultusunda adaylık sürecimizi başlatacağız. Bu noktada demokratik bir duruş sergileyeceğine inandığım tüm hemşerilerimi 8 Nisan Cumartesi günü saat 14:30’da Elazığ Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleyeceğimiz açık hava toplantısına bekliyorum. ” dedi.

AdminAdmin