YEREL
Giriş Tarihi : 29-08-2022 11:47

REKTÖR PROF. DR. FAHRETTİN GÖKTAŞ’IN  ‘‘30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’’ KUTLAMA MESAJI

REKTÖR PROF. DR. FAHRETTİN GÖKTAŞ’IN  ‘‘30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’’ KUTLAMA MESAJI

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, ‘’30 Ağustos Zafer Bayramı’’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş mesajında;

“Türk Milleti’nin varoluş iradesini kıracak hiçbir gücün olmadığının tüm dünyaya bir kez daha gösterildiği 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, büyük bedeller ödenerek kazanılmış olan 30 Ağustos Meydan Muharebesi, tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri ve milletimizin bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini almıştır.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Milleti hiçbir şekilde vatanın bölünmez bütünlüğünden ve bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.

Vatanımıza kastedenler bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür. Bu topraklar üzerinde Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar var olacak ve ay-yıldızlı bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu şanlı zaferi bize yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç