YEREL
Giriş Tarihi : 08-04-2023 11:15

İyiliğe Vesile Ol Derneği Ramazan ayında da gönülleri ısıtıyor

İyiliğe Vesile Ol Derneği Ramazan ayında da gönülleri ısıtıyor

İyiliğe Vesile Ol Derneği Ramazan ayı dolayısıyla bir yandan deprem bölgelerindeki faaliyetlerini sürdürürken bir yandan da Elazığ'da bulunan fakir, muhacir ve depremzedelere yönelik yardımlarını devam ettiriyor.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ilk gününde sahada yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren İyiliğe Vesile Ol Derneği deprem bölgesinde de faaliyetlerine devam ediyor.

Ramazan ayında ise tüm dernek ve gönüllüleri ile yardımlarını hızlandıran Vakfın Elazığ sorumlusu Hamza Güneş, şu an Elazığ'da ilçelerle birlikte depremzede ailelere ve ayrıca deprem bölgesindeki faaliyetlerinin son hızla devam ettiğini, böylesi geniş bir faaliyetin ancak hayırseverlerin yardımı ile sürdürülebileceğini belirterek, bu rahmet ayında hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

Ramazan ayında yaptıkları faaliyetlerden söz eden Derneğin Elazığ sorumlusu Hamza Güneş; “Elazığ Merkezde şu ana kadar gıda, giyim, kırmızı et, ev eşyası, hayırseverler aracılığı ile nakdi yardımlarda bulunduk. İyiliğe Vesile Ol Derneği olarak hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimiz çoktur. Bu ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyoruz. Bu yüzden burdan hayırseverlerimize sesleniyoruz. Bizlere yardımlarını sürdürsünler." dedi.

Ramazan ayına girilmesiyle de çalışmalarına aralıksız devam eden İyiliğe Vesile Ol Derneği, on binlerce kişiye iftar ve sahur ikramında da bulunuyor.

 

AdminAdmin