SPOR
Giriş Tarihi : 30-07-2023 10:51

BİLARDO SALONU HİZMET VERMEYE BAŞLADI

BİLARDO SALONU HİZMET VERMEYE BAŞLADI

13 Ocak 2019 tarihinde yıkımına başlanan ve aynı yerinde 2019-2023 yılları arasında yenilenme sürecine geçen Elazığ Atatürk Stadyumu  içerisinde aynı zamanda çok amaçlı spor tesisleri de bulunmaktadır.

Tesislerden biri olan Bilardo Salonunun 29 Temmuz tarihinde AK Parti Milletvekili Erol Keleş’in, AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan’ın, Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı’nın, Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın,  MHP İl Başkanı Yunus Bal’ın, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar’ın, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’in, Defterdar Serdar Esen’in, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Aydoğdu’nun, Akademisyenler’in, iş adamlarının ve sporseverlerin katılımıyla açılışı yapılarak faaliyete geçti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Bugün heyecanlı bir gün. Hakikaten bir spor adamının,bir  İl Müdürünün en mutlu olduğu günlerden birtanesi. Çünkü biz geçtiğimiz haftalarda olimpiyatlarda bir spocu kardeşimizi vizesini almıştık mutlu olduk başarılar olunca mutlu oluyoruz birde açılışlar olunca mutlu oluyoruz. İçerisinde bulunduğumuz Elazığ Atatürk Stadyumu’nun içerisinde biz buraya yaşayan stadyum diyoruz niye yaşayan stadyum işte açılışını yapacağımız bilardo salonumuz hemen yan tarafında Havalı Silahlar onun yanında tatemi sporları hemen onun yan tarafında halter ve fitnes salonu yan tarafında büyük bir spor salonumuz içerisinde hentbol, basketbol, voleybol takım sporlarını badminton branşını yine güreş, judo gibi toplam 16 branşın olacağı 10 spor salonunun muhteşem bir spor kompleksinin aslında bir nevi bir parçasınıda hep birlikte açıyoruz” ifadelerini kullandı.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç