YEREL
Giriş Tarihi : 08-10-2023 12:05

Yıldırım: Kongremizle birlikte yeni bir döneme yeni bir heyecanla merhaba diyoruz

Yıldırım: Kongremizle birlikte yeni bir döneme yeni bir heyecanla merhaba diyoruz

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti’nin 4. Olağanüstü Kongresine katılan Elazığ teşkilatı üyelerine teşekkür etti.

AK Parti’nin Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 4. Olağanüstü Kongresi’nin ardından açıklamalarda bulundu.

Büyük bir coşku ve heyecanla şölen havasında gerçekleşen kongrenin AK Parti adına yeni bir başlangıç olduğunun altını çizen AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Başkan Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden genel başkanlığa seçildiği kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. MKYK ve MYK üyelerimizin de belirlendiği kongremizde Türkiye Yüzyılı’na önemli katkılar sunacaklarına inandığım kadrolar da şekillendi. Bizler de Elazığ’ın AK Kadroları olarak Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, İlçe ve Belde Teşkilat Başkanlarımız ile birlikte yoğun bir katılımla kongremize iştirak ettik. AK Parti için müstesna bir gün yaşadığımız kongremizle birlikte yeni bir döneme yepyeni bir heyecanla merhaba dedik. Yeni seslerle yeni yüzlerle partimiz daha da güçlendi. 14 ve 28 Mayıs seçim zaferlerimizle başlayan Türkiye Yüzyılı'nın inşası çalışmaları yeni kadrolarımızla hızla devam edecek. AK Parti olarak bizler büyük bir aileyiz. Ailenin kutsiyetine inanmış bir aileyiz. Bu dava ülkeye ve millete hizmet davasıdır. Bu dava evlatlarımıza güçlü bir Türkiye bırakma davasıdır. Bu davaya omuz veren, katkı sunan, destek veren tüm teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, kongremizin ve partimizin yeni kadrosunun ülkemize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

mehmet karakılıçmehmet karakılıç