YEREL
Giriş Tarihi : 16-03-2024 19:05

Başkan Adayı Septioğlu: Elazığ’ımıza En Güzel Hizmeti Vereceğiz

Başkan Adayı Septioğlu: Elazığ’ımıza En Güzel Hizmeti Vereceğiz

Seçim temaslarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Eğer Belediyede saltanatı bitirirsek, lüksü, şatafatı, israfı önlersek yollar da yapılır, binalar da yapılır. Öncelikle hırsızlığı, hırsızlığı, hırsızlığı bitireceğiz Allah’ın izniyle.” dedi.

31 Mart yerel seçimlere artık sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ziyaretlerine devam ediyor.

Esnaf ve vatandaşlarla sürekli bir araya gelen, kamu kurum ve kuruluş personellerini ziyaret eden Başkan Adayı Septioğlu sorunları dinledi.

 

 

Başkan Adayı Septioğlu mahalle buluşmaları doğrultusunda ise iftar öncesi Sürsürü Mahalle sakinleriyle buluştu.

Elazığ’ın her mahallesine, her semtine, her sokağına adil bir şekilde hizmet sunacaklarını belirten Başkan Adayı Septioğlu, “Biz çıkar ve saltanat peşinde değiliz. Eğer biz Belediyede saltanatı bitirirsek, lüksü, şatafatı, israfı önlersek yollar da yapılır, binalar da yapılır. Öncelikle hırsızlığı, hırsızlığı, hırsızlığı bitireceğiz Allah’ın izniyle.” diye konuştu

 

 

Başkan Adayı Septioğlu, “Bu yanlışların hepsini biliyorsunuz. Şuanda bile halen devam ettirilen yanlışlar var. İşte en son konuştuğumuz olay hepiniz biliyorsunuz. Belediyenin elektrik borcu için 170 milyon kredi çekilmiş. Bunun geri ödemesi 400 milyon küsur. Soruyorum şimdi, bu yanlış Elazığ’ımıza, Elazığlıya yapılır mı? Bu giderayak Elazığlıya atılmış bir tokattır. Bize bu tokadı atanları da hep birlikte düzelteceğiz İnşallah. Ahlakın esas olduğu hırsızlığın bittiği bir belediye Elazığ’ımıza Elazığlıya en güzel hizmeti verecektir. İnşallah bizler de vesile olarak Elazığ’ımızın yolunu açacağız” şeklinde konuştu.

 

 

AdminAdmin